Koncert ajánló

A ’80-as évekbe repít a Keep Floyding idei első tavaszi Pink Floyd showja

2019.02.20.

author:

A ’80-as évekbe repít a Keep Floyding idei első tavaszi Pink Floyd showja

Back to the 80’s a címe a Keep Floyding zenekar idei első tavaszi Pink Floyd showjának, ahol bepattanva a zenei időkapszulába, a nyolcvanas évek felejthetetlen hangulatába merülhet el a közönség, az évtizedek alatt slágerekké avanzsálódott, megzenésített posztmodern álmokon keresztül. A legendás zenekar 1980-ra már kiadta a legismertebb – The Dark Side of the Moon és a The Wall albumait, ez az évtized pedig újabb izgalmas rezgéseket vitt a már elismert csapat munkásságába.

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Pink Floyd magyarhangja, a Keep Floyding zenekar ráadásul éppen az idén ünnepli a 20. születésnapját! Történetük valamikor 1999-ben kezdődött, amikor három fiatal gimnazista úgy döntött, hogy megkísérlik az akkor lehetetlennek látszó feladatot és létrehoznak egy zenekart, ami kizárólag Pink Floyd szerzemények előadását tűzi ki célul. Ez volt az Echoes of Pink Floyd. Aztán elröppent tíz év, és az Echoesból megszületett a mai Keep Floyding, akik már látványvilágban is a nagy ikon nyomdokait követik: fény- és lézershowjuk teszi tökéletessé a progresszív rock érába tett nosztalgiakalandozást. Állandó hang- és fénytechnikussal a hátuk mögött ugyanis bárhol könnyedén meg tudják idézni a ’70-es, ’80-as évek megunhatatlan feelingjét.

Kapcsoljuk ki a jelen időt, és vesszünk el együtt a szintetizátorokkal és súlyos gitáreffektekkel felvértezett rock aranykorban – a megszokott zenei minőség mellett pedig – mint mindig –meglepetésekkel is készül a zenekar. Gyertek és bulizzunk ezen a tavaszi estén az idén negyven éves The Wall utáni időszak felejthetetlen dalaira! KeepCalm and KeepFloyding!

Keep Floyding @ Muzikum jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük