Fesztivál ajánló

A Deftones és a Gorillaz is az Electric Castle 2021-es menüjén!

2020.11.30.

author:

A Deftones és a Gorillaz is az Electric Castle 2021-es menüjén!

Bár ég mindig nagyon távolinak sejlik egy járványhelyzet tekintetében gondtalan 2021-es nyár, szép lassan megmoccanni látszik a nemzetközi fesztiválmezőny – ebben valószínűleg a vakcinahírek is erősen közrejátszanak – és óvatosan elkezdték csepegtetni a jövő évi híreket.  Ezt a mintát követi a szomszéd Electric Castle is, amelynek irányából végre friss fellépők érkeztek!

A régió egyik legjelentősebb fesztiváljává cseperedett román esemény a korábban már (újra) bejelentett twenty one pilots mellé két újabb fő fellépőt hozott képbe a legutóbbi bejelentésével, így ha minden jól megy , akkor az amerikai duó mellett a Deftones-t és a Gorillaz-t is élőben élvezhetjük majd az erdélyi fesztivál fövenyén. Ami pedig külön öröm lehet majd a rajongóknak, hogy mindkét formáció új anyaggal jelentkezett a karantén időszaka alatt, így jó eséllyel itt meózhatják élőben a román rajongók első alkalommal a csapatok friss szerzeményeit.

Egyébként ha minden jól megy – és ezért már az egész zeneipar, illetve valamennyi élőzenét szerető egy emberként szurkol – az Electric Castle következő kiadása nyár derekén, egész pontosan 2021. július 14. és július 18. között lakja majd be festőihelyszínét, a Bonchida település melletti Bánffy-kastélyt környékét. Fellépő és program fronton pedig garantáltan ismét egy színes, és bikaerős felhozatalt kapnak a fesztiválra kiéhezett rajongók.

Electric Castle 2021  jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük