Fesztivál ajánló Jegyelővétel

A Godflesh, az Actors, a Rome és az Edges is a Fekete Zaj 2020-on!

2020.02.18.

author:

A Godflesh, az Actors, a Rome és az Edges is a Fekete Zaj 2020-on!

Nemrég egy jó adag hazai névvel tovább gömbölyödött a Fekete Zaj 2020-as fellépősora, de a szervezők máris egy újabb, ezúttal külföldi érkezőket is rejtő névsort tálaltak fel a rajongóknak!

A fesztivál ezúttal sem hazudtolja meg magát, és ismét az underground izgalmas áramlataiból szűrt ki néhány remek csapatot, így augusztus 19. és 23. között már biztos a sástó partján hömpölyögnek majd a legendás industrial metal úttörő Godflesh riffjei, a sötét post punkban utazó, kanadai Actors zenei hullámai, vagy a neofolk gyökerekből megannyi irányba kisarjadt, luxemburgi Rome belsőséges ritmusvilága.

Érkezik még a norvég Sturle és Sjur Dagsland testvérpár produkciója, a művészien irányított zajból ambient zenét varázsló Sturle Dagsland, a Los Angeles-i post punk Edges, a dark industrial legendás brit képviselője, az Attrition, nerd metalt hoz Olaszországból a Master Boot Record. Megízelhetjük Szibéria misztikumát a Nytt Land-nek hála, egyensúlyozhatunk az emo és post hardcore mezsgyéjén a svéd Nathan Aeli-nek hála, és természetesen ezúttal sem maradunk hazai formációk nélkül: e vonalat ezúttal a The Devil’s Trade, Németh Róbert, a Padkarosda, a Warshow, Polldarier és a Planetdamage képviseli.

Fekete Zaj 2020 jegyek >>>

Fekete Zaj + Rockmaraton kombinált bérlet >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük