Jegyelővétel Koncert ajánló

A Static X és a Life Of Agony közösen támadja a Dürer Kertet

2019.12.13.

author:

A Static X és a Life Of Agony közösen támadja a Dürer Kertet

Még véget sem ért a 2019-es Desszert feszt – a záróbál pont egy hét múlva, december 20-án esedékes a Robotban -, de a 2020-ban a huszadik szülinapját ünneplő Cudi Purci Booking már intézett is egy igen konkrét koncertet; éspedig a Life Of Agony és a Static X közös buliját. A két banda 2020 augusztus 4-én érkezik lerombolni a Dürer Kertet, a koncert pedig a 2020-as Sziget nem hivatalos bemelegítő bulijának is számít, hiszen a fesztivál a következő nap startol.

Az amerikai, egész pontosan New York-i Life Of Agony már szinte hazajár Magyarországra, hiszen 2007-es újáalakulásuk óta jópárszor megfordultak itthon. A River Runs Red című debütlemezzel 1993-ban berobbanó négyes ráadásul The Sounds Of Scars címmel egy igen bitang új lemezt csapott az asztalra idén, úgyhogy a klasszikus LOA-dalok mellett várhatóan ennek a javát is eltolja Mina Caputo a vazallusaival.

Néhány éve szinte biztosnak tűnt, hogy a Static X-nek a frontember Wayne Static halálával annyi, ám ha már a Queen is képes volt Freddie Mercury nélkül igazán remek turnékat nyomni, akkor nyilván az amcsi nu metal-kultzenekar sem kivétel. A Static X a debütáló Wisconsin Death Trip felállásában állt újból össze; Tony Campos, Koichi Fukuda és Ken Jay mellett pedig a már-már testvérzenekarnak nevezhető Dope frontembere, Edsel Dope áll a színpadon. A zenekar nemcsak pár nosztalgiabulira jött újra össze, hiszen jövő májusra várható az új Static X lemez, Project Regeneration címmel. Ezen ráadásul Wayne Static is hallható lesz, mégpedig a nemrégiben szinte a semmiből előkerült, a frontember halála előtt készült felvételeknek köszönhetően.

Static-X és Life Of Agony @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük