Zenekar hírek

A Wellhello és Luca egy szomorú sétára indul

2021.04.22.

author:

A Wellhello és Luca egy szomorú sétára indul

Az elnöki páros legújabb dalában Lucával állt össze. A „Szomorú séta” az együttes idén megjelenő ‘Zsúr’ című albumának második előfutára. A címadó „Zsúr” és a „Szomorú séta” a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

„Elsőnek a „Zsúr”-t hoztuk ki, azt követi most a „Szomorú séta”. Mindkét dalon érezni, hogy ez már egy másik Wellhello. Az évek során sokat változtunk, nem azok a srácok vagyunk, akik 2014-ben voltunk. Eljött az ideje, hogy ezt a zenénkben is éreztessük.” – foglalta össze az új korszak kezdetét Fluor.

„Mindkét számra büszkék vagyunk, és és ez csak a kezdet – pár hetente hozunk ki új dalokat a lemezről. Tele vagyunk ötlettel és energiával, rekord mennyiségű dal várható 2021-re!”  –  osztotta meg a jövőbeli terveket Diaz.

A „Szomorú séta”-ban Fluor és Diaz partnere Luca volt. „Instagramon figyeltem először fel Lucára, rögtön megtetszett a hangja és stílusa is.” – mondta Fluor az együttműködésről. „Nagyon tehetségesnek tartjuk Lucát, és szerettünk vele együttműködni. Szívesen dolgozunk vele a jövőben is, akár szerzőként / producerként segítve a karrierjét.” – tette hozzá Diaz.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük