Jegyelővétel Koncert ajánló

Az All Time Low játszik a 5 Seconds of Summer vendégeként a Parkban

2020.02.24.

author:

Az All Time Low játszik a 5 Seconds of Summer vendégeként a Parkban

Baltimore külvárosának egy középiskolájából indult a sikertörténet – a kezdetben feldolgozásokat játszó banda az évek alatt egy dallamos emo-pop formációvá alakult. A srácok az iskolai teendők mellett szünetekben időt szakítottak a turnézásra is, első EP-jüket pedig 2004-ben jelentették meg. Egy évvel később pedig megérkezett a debütálbumuk is The Party Scene címmel.

Összehaverkodtak Amber Pacific-es srácokkal, akik beajánlották őket a Hopeless Records-nak. Érettségi után tehát teljes gőzerővel és egy biztos lemezszerződéssel tudtak nekivágni a zenei utazásuknak. 2007-ben megjelent tehát első “kiadós” albumuk So Wrong, It’s Right címmel, 2008-ban pedig az Alternative Press Az Év Zenekarának választotta őket. Következő korongjuk, a Nothing Personal már a Billboard lista negyedik helyén debütált, és ezzel egyidejűleg az emo szcéna egyik legmenőbb csapatává váltak.

Azóta négy további nagylemezzel örvendeztették meg rajongóikat, legutóbb pedig a napokban jelentettek meg kislemezt Sleeping In/Some Kind Of Disaster címmel és jelentették be április 3-án érkező Wake Up Sunshine című vadonatúj albumukat. Az eddig hazánkban csak fesztiválon fellépő All Time Low tehát egy friss-ropogós anyaggal érkezik majd a Budapest Parkba június 4-én a 5 Seconds of Summer vendégeként!

5 Seconds Of Summer @ Budapest Park jegyek >>>

 


Kiemelt Budapest Park koncertek a 2020-as szezonban:

05.04: Sofi Tukker 

06.03: Deftones 

06.08: Black Veil Brides 

06.13: Scooter 

06.14: Billy Talent

06.22: Nick Mason’s Saucerful Of Secrets

07.08: LP

07.15: Marcus Miller

09.02: Pixies 

09.07: Tash Sultana 

09.12: Thomas Anders 

További Budapest Park programok >>> 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük