Jegyelővétel Koncert ajánló

Az Elder indítja az V. Desszert Feszt koncertjeinek sorát!

2020.02.11.

author:

Az Elder indítja az V. Desszert Feszt koncertjeinek sorát!

Amerikai klubfoglalással és a tavaly kiadáshoz képest két hónappal korábban indítja a Desszert Feszt Budapest a 2020-as szezont, mégpedig a stoner rock egy igen lelkes művelőjével, a bostoni Edlerrel!

Az idén az első jubileumához érkező eseménysor védjegye, hogy évről-évre kultikus-legendás zenekarok sorát szabadítja rá hónapokon keresztül a fővárosi undergroundra. A minőség pedig egy elég kemény követelmény ezeknél a buliknál, úgyhogy nyugodtan dörzsölhetjük majd a kezünket és persze hegyezhetjük a fülünket a június 9. és december 18. közötti koncertekre, mind ütni fog, a mit a nyitónap érkezője egyből igazol is!

Az Elder 2006 óta rója a színpadok világát az ízes-klasszikus stoner riffjeikkel, amikből már négy teljes albumnyit a világ elé is tettek, méghozzá igen fülbemászó minőségben, így nem csoda, hogy már Európában sem ismeretlen a csapat munkássága.  Legutóbbi anyaguk, a The Gold & Silver Sessions EP egyébként 2019 nyarán látott napvilágot, június 9-én az Instantban pedig a magyar rajongók is élőben meózhatják a friss, és persze klasszikus dalokat.

Elder @ Instant jegyek >>>

Desszert Feszt 2020 bérlet >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük