Egyéb

Brennan Savage-től a Cavalera tesókig – koncertmenü a hétvégéhez

2019.11.21.

author:

Brennan Savage-től a Cavalera tesókig – koncertmenü a hétvégéhez

Lássuk be, nem valami zord eddig az ősz, gyakorlatilag még vígan szervezhetünk szabadtéri programokat, ám ha azok végére vagy csak simán a hétvége valamelyik estéjéhez tennétek zenei pontot, ismét meglesz rá a lehetőség! 

11.22:  The Gaslamp Killer, Dürer Kert

William Benjamin Bensussen, alias The Gaslamp Killer fejében egy igen kreatív univerzum él tele pszichedelikával,  lüktetéssel olykor elborulással, néha folk dallamokkal. Ami pedig a közönség nagy szerencséje, hogy a kaliforniai DJ és producer ezt zenévé is tudja változtatni, aminek november 22-én este, a Totem Tribe csapat szervezésében, a Dürer Kertben ismét tanúi lehetünk!

The Gaslamp Killer @ Dürer Kert jegyek >>>


11.22: Spencer Hill Magic Band, ELLÁTÓház

Ismét egy lélekmelegítő és mosolyfakasztó bulit kapunk november 22-én, amikor is az ország egyik leghangulatosabb zenei repertoárjával, a Bud Spencer és Terence Hill filmek muzsikáival operáló csapata, a  Spencer Hill Magic Band tölti meg zenével az ELLÁTÓház légterét!

Spencer Hill Magic Band @ ELLÁTÓház jegyek >>>


11.23: August Burns Red, Dürer Kert

Szerencsére már igen komoly hazai zúzások vannak az August Burns Red ’kontóján’ és a magyar rajongók legnagyobb örömére, szinte pontosan egy évvel az előző befutójuk után, 2019. november 23-án, a ‘Constellations’ című korongjuk 10. évfordulója kapcsán  ismét megdolgoztatják a közönséget! A koncert vendégei a szintén amerikai Erra és Currents zenekarok lesznek.

August Burns Red @ Dürer Kert jegyek >>>


11.23: Hobo, Muzikum

November 23-án este visszatér a Muzikum színpadára Hobo, ahová ezúttal zenekarával együtt látogat el, és eleveníti fel az  elmúlt közel négy évtized dalait. Ha sok jó blues zenét szeretnénk hallani, és sok kellemes emléket felidézni egy helyen, akkor megtaláltuk a nekünk való programot!

Hobo @ Muzikum jegyek >>>


11.24: Max and Iggor Cavalera, Dürer Kert

A Roots lemez turnéztatása után a ismét összeállnak a Cavalera testvérek, és ezúttal mindjárt két legendás Sepultura album – név szerint az idén már 30 éves Beneath The Remains és nála két évvel fiatalabb, 1991-ben megjelent Arise – előtt is tisztelegnek, aminek mi magyarok is fültanúi lehetünk majd november 24-énDürer Kertben!

Max and Iggor Cavalera @ Dürer Kert jegyek >>>


11.24: Brennan Savage, Dürer Kert

Lil Peep egyik legközelebbi barátja, Brennan Savage új lemezével turnéik Európában, ha pedig már erre jár, tavalyi koncertje után, ezúttal Drippin So Pretty társaságában, ismét meglátogatja a magyar közönséget is november 24-én, a Dürer Kertben.

Brennan Savage @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További novemberi koncertek a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük