Jegyelővétel Koncert ajánló

BuSH 2019, Terror, Beast In Black, Wattican Punk Ballet és még sokan a hétköznapokra!

2019.11.10.

author:

BuSH 2019, Terror, Beast In Black, Wattican Punk Ballet és még sokan a hétköznapokra!

Megérkezett az ősz nyálkás, hűvös szakasza, ami mellé minden nap- és este-édesítő élmény jól jön, úgyhogy különösebb felvezetés nélkül bele is vágunk, íme egy jó adag a hétköznapok kínálta lehetőségekből! 

11.11: Swallow The Sun, Dürer Kert

Aligha ha lehetne passzosabb kezdést illeszteni e borongós héthez, mint a  death és doom metal egyvelegének bugyraiból kisarjadt, finn Swallow The Sun koncertjét, akik hétfőn este préselik majd össze fajsúlyos riffjeikkel a Dürer Kert légterét.

Swallow The Sun @ Dürer Kert jegyek >>>


11.12: Terror, Dürer Kert

A Terror is befut egy védjegyükké vált arcletépésre e hónapban, ráadásul nem is magányosan, sőt! Ennek jegyében társult be a sorba a Death Before Dishonor, akiket aligha kell a stílus hazai rajongóinak bemutatni. De legalább ilyen karkakán tétel a francia streetpunk Lion’s Law és a koncertjein iszonyatos hardcore energiákat elszabadító, amerikai Jesus Piece is! (A koncertre SZÉP Kártyával is vásárolható jegy.) 

Terror @ Dürer Kert jegyek >>>

Terror+Lionheart közös jegy >>>


11.12: Wattican Punk Ballet, Robot

November 12-én ismét felcsendülnek a Wattican Punk Ballet különös és izgalmas zenéje! Ha egy estén szeretnénk megízlelni a pszichedelikus rock, a táncos punk, a torzított és kiforgatott pop, a funky diszkó vagy épp a színházak világát, Beast In Blackakkor ezen az éjszakán irány a Robot!

Wattican Punk Ballet @ Robot jegyek >>>


11.12: Ingested, Dürer Kert

Az Ingested idén ünnepli 10 éves évfordulóját ‘Surpassing The Boundaries of Human Suffering’ című lemezének, amit egy alapos turnéval ünnepel csapat, amelyhez olyan fajsúlyos társakat választottak, mint a Within Destruction, Signs of the Swarm és a Distant. Ezt kapjuk majd az arcunkba november 12-énDürer Kertben!

Ingested @ Dürer Kert jegyek >>>


11.13-15: Budapest Showcase Hub

November 13. és november 15. között negyedik alkalommal izzítja fel a késő őszi hangulatot a fővárosban a Magyarországot az európai showcase térképre egyre karakánabbul felrajzoló rendezvény, a Budapest Showcase Hub, azaz a BuSH! Néhány fellépő a zenei programból: Anna Kaneelina (EE), Belau, Lesser Men (HR), Mary Popkids, Mother’s Cake (AT), Möbius (SK), Ohnody, Perfect Son (PL), Sonya, Trillion, Vama (RO), …

Budapest Showcase Hub 2019 jegyek >>>


11.13: Beast In Black, Barba Negra

Visszatér  Budapestre az ex-Battle Beast gitáros Anton Kavanen power metal csapata, a Beast In Black,  melynek basszusgitárosa nem más, mint a Wisdomból ismert Molnár Máté! A csapat november 13-án, a Barba Nerában egy önálló show keretében mélyíti majd tovább a magyar rajongókban az év elején megjelent, From Hell With Love című albumuk anyagát.

Beast In Black @ Barba Negra jegyek >>>


11.14: The Mojo, Muzikum

Egy jó kis fílingelős estének néz elébe mindenki, aki a november 14-én a Muzikum falai közé látogat, ugyanis Budapest egyik legüdébb zenei színfoltja, a The Mojo pendíti meg a húrokat ezen az estén! A csapat pop, beat és tradicionális blues dallamokból sző majd egy ízes évindító koncertet, amely garantáltan elfeledteti velünk a későősz szürkeségét!

The Mojo @ Muzikum jegyelővétel >>>


Már teltházas / csak helyszíni jegyelővétellel operáló események:

11.13: The Skull @ Dürer Kert 

11.14: Backtrack @ Dürer Kert

 További novemberi programok a TIXA.hu-n >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük