Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Dub FX, Kapuzárási Piknik, Copy Con, Plási, … – így búcsúztassuk a szeptembert!

2018.09.24.

author:

Dub FX, Kapuzárási Piknik, Copy Con, Plási, … – így búcsúztassuk a szeptembert!

Beért minket a csillagászati ősz, ez pedig azt jelenti, hogy még egy utolsó szabadtéri hajrá után végképp a klubok falai közé húzódnak a koncertek és party-k. A kínálat viszont semmivel sem lesz karcsúbb, ezért útmutatónak szemezgettünk nektek egyet szeptember utolsó napjainak legjobb bulijaiból!

09.29: Dub FX, Barba Negra (Budapest)

Szép lassan valódi koncerthagyományokat tudhat magáénak a fővárosi nyári szezon befutója, ennek pedig a jelek szerint egyik biztos pillére a Barba Negra Track-szezont záró, vagy épp a Klub új évadát nyitó, Dub FX koncert, amelyből 2018-ban sem lesz hiány: Benjamin Stanford őszi európai dátumainak sorát egy szeptember 29-i Barba Negra-fellépés nyitja!

Dub FX @ Barba Negra jegyelővétel >>>


09.27-29: Kapuzárási Piknik, Budapest Park (Budapest)

Búcsúztassuk fesztivállal a Budapest Park hetedik évadát is! Már hagyomány szerint a Budapest Park 2018-ban is egy masszív felütéssel zárja a szezont, és ahogy megszokhattunk, egy kiadós, hosszúhétvégényi koncertsorozatot kapunk a hazai zenei élet javából! Tehát három, meglepetésekkel gazdagon tűzdelt fellépés – Ganxsta Zolee és a Kartel, Brains és Punnany Massif – és egy utolsó felhőtlen party-hétvége vár rád szeptember 27-én, 28-án és 29-én!

Kapuzárási Piknik Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>


09.28: Ben Granfelt, BackStage Pub (Budapest)

Bár a blues igazi bölcsője Észak-Amerika déli vidéke, a zordabb tájak is rendre megihletnek remek előadókat. Ennek pedig egy igazi iskolapéldája Ben Granfelt, a zseniális finn blues gitáros, aki szeptember 28-án tér vissza Budapestre, hogy zenekarával és a nyáron megjelent új albumával a Backstage Pubban ismét megmutassa, milyen is a dögös skandináv blues!

Ben Granfelt @ BackStage Pub jegyelővétel >>>


09.28: The Trousers lemezbemutató, Muzikum (Budapest)

A garázsrockba oltott rock and roll burjánzik majd el szeptember 28-án a Muzikum Klubban, ahol ezen az estén a stílus egyik, ha nem legjobb hazai művelője, a The Trousers mutatja majd be az új albumát! Aki pedig ismeri a zenekar színpadi teljesítményét, tudja, hogy igazi energiabomba élőben hallani őket, nem véletlen, hogy a csapat neve már nem csak itthon, de külföldön is egyre jobban cseng.

The Trousers lemezbemutató @ Muzikum jegyelővétel >>>


09.29: Szekeres András és zenekara, Robot (Budapest)

Bár egyre több ütős külföldi bandába futhatunk bele a Robotban, azért bőven jut hely a hazai undergroundnak is a belvárosi klubban. Ezt erősíti majd a szeptember 29-i éjszaka, amikor Szekeres András szólózenekara kap szerepet, egy akusztikus Szekeres x Barbaró melegítéssel. Az este vendége a budapesti post-punk Voltak lesz.

Szekeres András és zenekara @ Robot jegyelővétel >>>


09.29: Copy Con, Ellátóház (Budapest)

Bár a stílus már jóval népszerűbb, mint mondjuk egy évtizede, a hazai reggae szcénában még mindig kevés a hiteles előadó, viszont a szolnoki Copy Con vitán felül egy közülük. A héten a főváros pedig egy őszi kóstolót is kap ebből: a ragga magyar hangjaként is titulált énekes és zenekara szeptember 29-én érkezik majd az Ellátóházba!

Copy Con @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


09.29: David Temessi, A38 Hajó (Budapest)

Techno, a legtermészetesebb formájában!  Szeptember 29-én éjszaka csap le az A38 Hajó koncerttermében a stílust a maga tisztaságában és nyers lüktetésében bemutató David Temessi, aki mindenféle bemelegítés nélkül azonnal a szcéna legmélyebb bugyraiba csábítja a nagyérdeműt, és marasztalja is őket egész éjszakára!

David Temessi @ A38 Hajó jegyelővétel >>>


09.30: Plási, Dürer Kert (Budapest)

Görög, svéd, osztrák és brit zenei hatásokat hoz el Budapestre, fülbemászó és andalító dallamokba csomagolva Plási. Az előadó folyamatosan csepegtetett, saját szerzésű számait az elmúlt években több, mint 15 millióan streamelték Spotifyon, a világ minden pontjáról. Végül, a sorra bemutatott akusztikus-folk dalok 2018 nyarán álltak össze egy teljes egésszé, a debütáló People című lemez képében, amit szeptember 30-án nálunk is bemutat a Dürer Kertben.

Plási @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük