Koncert ajánló

Felhőűző koncertek a hétre

2019.05.05.

author:

Felhőűző koncertek a hétre

Lehet hogy az időjárásban volt egy kis visszaesés, de a májusi programkínálatban bizony egy nüansznyi lendületvesztés sincs: koncert koncert hátán beltéren és kint a szabadban egyaránt! Alább  a heti fővárosi kapaszkodónk hozzá:

05.09: Shokran, Dürer Kert

Május 9-én Budapestre érkezik az orosz progresszív metal egy új, karakán képviselője, a moszkvai Shokran! A zenekar a Periphery, Dream Theater és a Born of Osiris zenakarok által lerakott, igen termékeny metal-talajból sarjadt ki hat éve, és a 2019 februárjában megjelent, Ethereal című albumát hordozza körbe a kontinensen. A koncert vendégei a hazai Orient Fall és a szintén hazai As Karma Brings lesznek.

Shokran @ Dürer Kert jegyek >>>


05.09: Esti Kornél, Budapest Park

2018 novemberében rezdítette meg a dobhártyánkat az Esti Kornél ötödik, ‘Eltűnt Idő’ című nagylemeze, amelyet 2019. május 9-én a Budapest Parkban is meghallgathatnak a rajongók! A felvezetés hangulatára sem lehet majd panasz, ugyanis  vendégük a például a Palvin Barbi körül forgó fantáziálását is megéneklő, pimasz Ricsárdgír zenekar lesz!

Esti Kornél @ Budapest Park jegyek >>>


05.10: Keep Floyding, Aquincum Amfiteátrum

A Keep Floyding zenekar 20 éve dédelgetett álma válik valóra 2019. május 10-én este, amikor a legendás Pink Floyd előtt tisztelgő hazai tribute zenekar megidézi az 1972-es olaszországi Pompeii romok között előadott, és filmre rögzített Pink Floyd koncertet a fővárosban elérhető legautentikusabb helyszínen, a Aquincum Polgárvárosi Amfiteátrumban!

Keep Floyding @ Aquincum Amfiteátrum jegyek >>>


05.10: Punnany Massif, Budapest Park

Nincs Park-szezon Punnany Massif nélkül, ezt pedig tudja jól a zenekar is, úgyhogy  május 10-én el is lejti az idei első táncát a csapat! A hazai paletta egyik legnépszerűbb koncertzenekara évek óta tölti meg a Budapest Parkot élettel, ami a 2019-es etapban sem lesz másképp! A srácok a régi kedvencek mellett vadonatúj szerzeményekkel is készülnek, így olyan nyárindító bulira számíthatsz, ami másfél hét után is lendületben tart majd!

Punnany Massif @ Budapest Park >>>


05.10: Bëlga, KOBUCI Kert

Április 26-án elindult a KOBUCI Kert legújabb szezonja, ahol idén egymásra talál a  közösségteremtés és az élő zene megannyi válfaja! Az óbudai klub május 10-én e szellemben várja a Bëlga-rajongókat, ahol az ország legintelligensebb és legízesebb fricskáit legyártó zenekara hasítja majd ki a tavasz nekik szánt szabadtéri szeletét!

Bëlga @ KOBUCI Kert jegyek >>>


05.10: BLACK6IX, Analog Music Hall

A k-pop egyre tör előre Európában, aminek vitathatatlan jele, hogy egyre több csapat jut el Budapestre is! E tendencia legújabb mérföldkövét a hattagú BLACK6IX május 10-i érkezése jelenti, akik az Analog Music Hall-ban mutatják meg, hogy bár a csapat még viszonylag új a palettán, már tökéletesen érzik és értik a stílust!

BLACK6IX @ Analog Music Hall jegyek >>>


05.11: Subscribe, Budapest Park

A Volt 2017-es etapjában már a Linkin Park fellépésének napján kaphattak egy dózis Subscribe-ot a rajongók, de a visszatérésre egész eddig kellett várnunk, viszont szerencsére itt vagyunk már a küszöbön: 2019. május 11-én a Budapest Parkban ismét élőben hallhatjuk a hazai underground metal legfontosabb csapatának dalait! A koncertre a passzos melegítésért az Apey & The Pea és a Turbo felel.

Subscribe @ Budapest Park jegyek >>>


05.11: Ladánybene 27, ELLÁTÓház

Nyári vibrálást hoz a Ladánybene 27 május 11-én az ELLÁTÓház falai közé, ahová nem csak egy szimpla koncertet, hanem az érzéssel és hangulattal teli Spring Reggae Jam-et invitálják majd meg erre az estére. A koncerten a csapat mellett fellép még az Afordzaqm, CéAnne is, a koncert után pedig a Low and Loud Records szavatolja a hangulat további ívelését felfelé!

Ladánybene 27 @ ELLÁTÓház jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.