Fesztivál ajánló

Félidőnél a FEZEN, már közel 20 000 látogató érkezett a fesztiválra!

2019.07.26.

author:

Félidőnél a FEZEN, már közel 20 000 látogató érkezett a fesztiválra!

Közel húszezren már belekóstoltak az idei FEZEN-be, és még csak most jön a hétvége. Dream Theater, Ákos, Arch Enemy, Dub Fx, Majka, Airbourne – több mint 50 produkciót láthatott már a közönség a fesztivál szerdai és csütörtöki napján. Igazi fesztiválidőben, szikrázó napsütésben telt az első két nap és a folytatás is ilyennek ígérkezik. Érkezik Thomas Anders a Modern Talkingból, Hobo és Bill, a Halott Pénz, a kaliforniai Ignite és a holland sztár dj, Fedde Le Grand.

Két nap alatt már közel húszezer vendéget köszönthettünk az idei FEZEN-en. Már a bemelegítő napon kaptunk vegytiszta rock and rollt az ausztrál Airbourne-től, laza slágerzenéket a Follow The Flow-tól, csütörtökön pedig beindultak a nagyszínpadok is. Míg egyiket a metal, a másikat a pop rajongók vették birtokba; Arch Enemy és Dream Theater, valamint Ákos és Majka aratták a legnagyobb sikert. A nagykoncertek után pedig a partihelyszíneken folytatódott a buli.

A második két napon, még nagyobbnak ígérkezik a buli, érkezik Thomas Anders a Modern Talkingból, Hobo és Bill, a Halott Pénz, a kaliforniai Ignite és a holland sztár dj, Fedde Le Grand. A két nagyszínpad mellett további négy helyszínen zajlanak a koncertek, aki pedig nem csak zenére vágyik, sportolhat a ReAktiválóban, megismerkedhet civilszervezetekkel a Civil ligetben, vagy belevetheti magát a Game Zone fesztiváljátékaiba.

FEZEN 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük