Programajánló

Fotók a turizmus elmúlt évéről – hét kiállításon a Tourism is our passion nyertes képei

2021.06.21.

author:

Fotók a turizmus elmúlt évéről – hét kiállításon a Tourism is our passion nyertes képei

A turisztikai szektor elmúlt évét a benne élők szemével mutatja meg a Tourism is our passion photo award legkiválóbb képeiből születő kiállítás. Június 29-én 17 órakor hét helyszínen egyszerre nyílik meg a tárlat, így az ország hét pontján egy időben pezsdülhetnek fel a turisztikai élet mindennapjai.

Az év elején, hagyományteremtő szándékkal indult az országos fotópályázat a turizmus-vendéglátás területén. A Tourism is Our Passion célja, hogy a turizmusban élők hivatásuk végzése közben megörökítsék a szolgáltatásnyújtás, az alkotás, a kiszolgálás élményét (vagy épp ennek hiányát) és ezeket az emlékeket megosszák a nagyközönséggel. Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára 2021. február 10. – 2021. március 20. között lehetett pályázni négy kategóriában.

Az idei pályázat megörökíti a pandémia által legsúlyosabban érintett ágazat rendkívüli időszakát és emléket állít annak. A versenyre nevezett képek az elmúlt év nehézségei mellett felidézik a mosolyokat és megmutatják a hősöket is. A fotópályázat és a kiállítás azokhoz szól, akiknek a turizmus a szenvedélyük, ezzel nem titkolt célja kapcsolatot teremteni a nagyközönség és a szakmai érdeklődők között.

A párhuzamos kiállítások végeztével a szervezők a pályaműveket árverésre bocsájtják. Az árverésen befolyt összeget a nevezők szavazatai alapján a Bátor Tábor alapítványnak ajánlották fel.

A hét helyszínen június 29. és augusztus 10. között tekinthető meg a tárlat, ezután a Magyar Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban él tovább. A szervezők szándéka szerint jövőre már európai pályázattá bővül a Tourism is our Passion Photo Award.

‘Tourism is our passion’ kiállítások:

  • Megnyitó: 2021. június 29. kedd, 17 óra
  • Megnyitja: Velle-Varga Orsolya, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese és a tárlat kurátora
  • Beszédet mond: Borosné Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója

Helyszínek

  • Sopron: Hotel Sopron;
  • Budapest: Gellért Fürdő;
  • Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior;
  • Eger: Hotel Eger & Park;
  • Debrecen: Hotel**** Lycium,
  • Szeged: HUNGUEST Hotel
    Pécs: Palatinus Grand Hotel

Tourism is our passion nyertesek >>>

 

Nyitókép: Four Points by Sheraton Kecskemét 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük