Koncert ajánló

Gyűlnek 2019-es Budapest Park koncertek!

2018.10.26.

author:

Gyűlnek 2019-es Budapest Park koncertek!

Még javában az őszi és a téli koncerteket felett hümmögünk, de már most van több mint féltucat kapaszkodónk a 2019-es, késő tavaszi  és nyári szezonra, a Budapest Park gondozásában. Íme!

április 27.: Rúzsa Magdi

Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszebb hangú énekesnője a hetedik évadban rendesen megrengette a Budapest Parkot, ez bizonyára 2019-ben sem lesz máshogy! Rúzsa Magdi a szezon egyik első fellépőjeként érkezik majd a klub nagyszínpadára április 27-én.

Rúzsa Magdi @ Budapest Park jegyelővétel >>>


május 4.: Tankcsapda 30

Szinte még itt csengenek a fülünkben a Tankcsapda25 és a Lukács50 koncertek, de máris egy újabb masszív jubileumhoz érkezett az ország legnépszerűbb rockzenekara, ugyanis a 2019-es év a Tankcsapda 30. évfordulójáról szól majd! Természetesen szó sem lesz csendes teadélutánokról, hanem kiadós koncertsorral ünnepelnek majd Lukácsék, amelynek egyik fő etapja 2019. május 4-én a Budapest Parkban lesz!

Tankcsapda @ Budapest Park jegyelővétel >>>


május 11.: Subscribe, Turbo, Apey & the Pea

Visszatér a Subscribe! 2019. május 11-én a Budapest Parkban már biztos, hogy ismét élőben hallhatjuk a hazai underground legfontosabb csapatának dalait! A visszatérő bulija vendégzenekarok frontján is izmosnak ígérkezik: egyrészt az Apey & The Pea terít majd le egy masszív riff-szőnyeget, másrészt a hazai pszichedelikus-progresszív modern rock túlzás nélkül legjobb csapata, az ismét aktív Turbo is fellép majd!

Subscribe @ Budapest Park jegyelővétel >>>


május. 17: Halott Pénz

Természetesen 2019-ben sem fogja hanyagolni a Budapest Parkot a Halott Pénz, ennek pedig mi sem lehet biztosabb jele, minthogy a zenekar már a szezon bemelegítő időszakában, május 17-én ott lesz a Európa legnagyobb szabadtéri klubjának színpadán.

Halott Pénz @ Budapest Park jegyelővétel >>>


május 25.: Horváth Tamás

Tavaly Horváth Tamás jött, látott és győzött a Budapest Parkban, az élmény pedig 2019-ben ismétlésért kiált, így ama nagysikerű májusi koncertje után az énekes visszatér a tett színhelyére, és szintén májusban, egész pontosan 25-én, ismét életre kelti a klub nézőterét és persze színpadát!

Horváth Tamás @ Budapest Park jegyelővétel >>>


június 22., Neoton Família Sztárjai

A több évtizedes múltra visszatekintő slágergyáros Neoton 2019. június 22-én ismét elhozza legjobb dalait a Budapest Park közönségének! Lesz rock, disco, líra, és persze egy hatalmas dalcsokor, amelyben ott lesz minden fontos Neoton szám a Holnap hajnaligtól a Santa Mariaig!

Neoton @ Budapest Park jegyelővétel >>>


szeptember 7.: Csillagfény Disco show

Magyarországon töretlen a retro-lekesedés, aminek egy újabb csúcspontja készül a Budapest Parkban 2019. szeptember 7-én, ugyanis a 80-as évek legnagyobb diszkó-slágereinek előadói mind összegyűlnek, hogy a közönséget elvigyék egy igen kiadós nosztalgia körre, a legendás Csillagfény Disco emléke előtt tisztelegve. Az esemény fellépőinek sora folyamatosan hízik, de az már biztos, hogy itt lesz az ősz elején az Alphaville, a Boney M és Samantha Fox!

Csillagfény Disco show  jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük