Fesztivál ajánló

Ha nyárindítás, akkor idén is FESZT!Eger!

2019.05.07.

author:

Ha nyárindítás, akkor idén is FESZT!Eger!

Mára már gyakorlatilag nem is kérdéses, hogy a nyári szezon ugródeszkáját Eger mellett találjuk, ez pedig 2019-ben sem lesz másképp, és május 30. és június 1. között ismét felcsendül a “Csakazértis zene!” szlogen a festői Bolyki-völgyben, azaz ismét érkezik a Feszt!Eger!  A rendezvény pedig idén sem magában érkezik, hanem jelen lesznek hű társai, az ÉTER Plusz Tehetségkutató és a Music Hungary szakmai konferencia!

A fellépők

Idén is rengeteg sztárfellépő zenél majd a fesztiválon! Kapásból az első, bemelegítő napon itt lesz az idén 15  éves Halott Pénz, akik előtt a Jetlag melegíti majd be a közönséget. A kiadós szülinapozás után pedig kezdődik a nagyüzem: május 31-én olyan fellépőkre mozdul majd meg a  Bolyki-völgy, mint Road, a Bagossy Brothers Company, az Anna & the Barbies, az AWS, a Dorothy, a ByeAlex és a Slepp, a The Anahit és a Plasticocean, a nyár első napjának hangulatáért pedig a Quimby, a Bëlga, a Fish!, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Follow The Flow, a Leander Kills, a Fatal Error és a Before The Last felelnek.

A szakma

A Music Hungary konferencia évek óta biztos pont a zeneipar naptárában, és a könnyűzenei szakma nagy közös „osztálykirándulása” ezúttal is az egri Bolyki Pincészetben talál otthonra, viszont már nem a Feszt!Egerrel átfedésben, hanem annak felvezetéseként, május 27-én és 28-án! Az esemény 2019-es tematikájában kiemelt szerepet kapnak a kultúrafinanszírozás legégetőbb és legaktuálisabb kérdései, a zeneoktatás jövője, a szerzői jog változásai és persze előkerülnek az ipart érintő legszikárabb és legfontosabb tények. Ezekről részletesen a Music Hungary weboldalán tájékozódhattok.

A tehetségek

Idén is a Feszt!Eger kísérő rendezvénye lesz az ÉTER Plusz, mely mára már Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei és legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójává nőtte ki magát. A fesztiválon a feltörekvő együttesek profi körülmények között állhatnak színpadra, a győztesek pedig a pénzjutalom mellett ingyenes videoklipet, hangszervásárlási utalványt és több fellépési lehetőséget is kaphatnak: eljuthatnak a Volt Fesztiválra, a Strand Fesztiválra, a Balaton Soundra, a felvidéki MartFesztre, az erdélyi Vibe-re, illetve Budapesten az A38 Hajón és az Akvárium Klubban is bemutatkozhatnak.

…és a jegyek

Azt pedig már valószínűleg említeni sem kell, hogy a Feszt!Eger ideje alatt a koncertek mellett számos program és a csodálatos vidék is várja a látogatókat. Az élmény pedig tényleg baráti áron lehet a miénk, hiszen az elővételes bérletek 12000 Ft-ba, a csütörtöki napijegyek 3500 Ft-ba, a pénteki és szombati napijegyek pedig 5000 Ft-ba kerülnek a TIXA jegyrendszerében!

Feszt!Eger 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.