Fesztivál ajánló Koncert ajánló

Heti programok a fesztiválszezon előszobájából!

2019.05.20.

author:

Heti programok a fesztiválszezon előszobájából!

Ha a naptár szerint még nem is, a programok tekintetében már nem is kérdés, itt a nyár! A klubkoncertek egy része szép lassan kiköltöztek a szabad ég alá, és megérkeznek a nyári fesztiváldömping első fecskéi is! Nézzünk is szét, mit jelent ez a  hétre nézve!  

05.24-26: Örvényeshegy Piknik, Zalacsány

Az Örvényeshegy Piknik idén május 24. és május 26. között érkezik, és a festői Zalacsány ölelésében  kisarjadt összművészeti fesztivál célja, hogy a hazai kulturális élet legjobbjainak segítségével egy új oldalát is megmutassa ennek a csodálatos helynek. Ennek jegyében pedig a második alkalommal is három napon át koncertekkel, színházzal, irodalmi előadásokkal, gyerekprogramokkal várja majd a rendezvény a látogatókat, ahol egyébként a helyi gasztronómia is jelentős szerepet kap. A rendezvény 2019-ben sem marad világsztár érkező nélkül: ezúttal az olasz soul királya, Mario Biondi nyűgözi majd le a nagyérdeműt a nyárindító rendezvényen!

Örvényeshegy Piknik 2019 jegyek >>>


05.23: AWS, Budapest Park

Budapest Park a hazai keményzenei vonal mentén is odateszi majd magát a 2019-es szezonban, ennek égisze alatt pedig május 23-án a modernt magyar metal mezőny egyik legfontosabb zenekarává vált AWS mozgatja át a szabadtéri klub közönségét! Melléjük az időközben a Nagy-Szín-Pad! 2019 tehetségkutatót megnyert Useme sorakozik majd fel ezen az estén.

AWS @ Budapest Park jegyek >>>


05.23-24: Aranyakkord + A Kutya Vacsorája, ELLÁTÓház

Dupla élmény érkezik május 23-án és 24-én az ELLÁTÓházba a Quimby udvartartásából: az Aranyakkord és az A Kutya Vacsorája gyártja majd a hangulatot a hónap utolsó hétvégéjére alapozva! A duplázást indító Aranyakkord koncertjei a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez. A folytatásért felelős A Kutya vacsorája pedig több mint Varga Livius saját produkciója: többek között az előző nap Kiss Tibivel fellépő Vastag Gábor és Gerdesits Ferenc is azon dolgozik, hogy ízes zenei táplálék kerüljön ezen az estén az asztalra.

Aranyakkord+A Kutya Vacsorája @ ELLÁTÓház jegyek >>>


05.24: Edda Művek, Budapest Park

A legenda szerint az immáron 44 éve aktív Edda Művek már évek óta küzdött azzal, hogy magában tartsa a féktelen, „sötét” rockerőt. De ennek most vége. Május 24-én kitör az „őskáosz” a Budapest Parkban, ahol Pataky Attila zenekara a legzúzósabb arcát mutatja meg a közönségnek. A koncert után a Slash Night buli viszi tovább a rock vonalat, mellette pedig az Y-Production csapata is megtartja az első buliját a szezonban!

Edda Művek @ Budapest Park jegyek >>>

Slash Night @ Budapest Park jegyek >>>

Y-Production @ Budapest Park jegyek >>>


05.24: Omar Souleyman, A38

A szíriai lakodalmas techno sztárja, Omar Souleyman a tavalyi, óriási hangulatú fellépése után 2019. május 24-én ismét visszatér Budapestre! A táncmulatságra ezúttal az A38-on kerül majd sor, ahol a buéi heve garantáltan meggypirosra izzítja majd a hajótestet!

Omar Souleyman @ A38 jegyek >>>


05.24: Ripoff Raskolnikov Band, Petőfi Kultúrtanszék

Megérkezett Ripoff Raskolnikov, a hazai közönség által kedvelt karizmatikus előadó, tizenharmadik, „Small World” című lemeze. Az album dalait, ezúttal is az erős szövegvilág, történetmesélés és egyedi blues-os hangzás jellemzi, amiből, és persze a régi dalokból, május 24-én a Petőfi Kultúrtanszéken kap majd ízelítőt a székesfehérvári közönség.

Ripoff Raskolnikov Band @ Petőfi Kultúrtanszék jegyek >>>


05.25: Horváth Tamás, Budapest Park

Tavaly Horváth Tamás jött, látott és győzött a Budapest Parkban, az élmény pedig 2019-ben ismétlésért kiált, így ama nagysikerű májusi koncertje után az énekes visszatér a tett színhelyére, és szintén májusban, egész pontosan 25-én, ismét életre kelti a klub nézőterét és persze színpadát! A koncert után két afterbulival is folytathatjuk az estét, ugyanis érkezik a Cholna & Friends tüzes basszus alapú ráznivalóval és a Press Play csapatának hamisítatlan videódiszkós házibulija!

Horváth Tamás @ Budapest Park jegyek >>>

Cholna & Friends @ Budapest Park >>>

PressPlay @ Budapest Park >>>


05.25: Ákos, Zalakerámia Sportcsarnok

Négy év kihagyás után, 2019. május 25-én látogat majd újra az ország egyik legnépszerűbb előadóművésze, a Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, Ákos. A koncert a korábban meghirdetett ZTE Aréna helyett a  szervezők és a város közös döntése alapján a  fedett Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba kerül megrendezésre, változatlan időpontban, azaz 20 órai kezdettel!

Ákos @ Zalakerámia Sportcsarnok jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük