Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Jótett helyébe … – tavaszi és nyári jótékonysági események a fővárosban

2019.04.24.

author:

Jótett helyébe … – tavaszi és nyári jótékonysági események a fővárosban

A tavaszi és nyári koncert- és fesztiváldömpingben fontos, hogy másra is gondoljuk. Szerencsére megannyi szervezet és rendezvény áll a  jó ügyek mögé, ezek közül ajánlunk most három eseményt!

05.18: Charity Fest, Dürer Kert

Egy igazán különleges fesztivál érkezik a Dürer Kertbe május 18-án, ahol ehetsz, ihatsz, sportolhatsz, piknikezhetsz, főzhetsz, koncerteket hallgathatsz, vagy éppen a családoddal kapcsolódhatsz ki úgy, hogy mindezzel még adományozol is. A rendezvény a Budapest Bike Maffia egyedülálló kezdeményezése, amellyel a civil szervezetek munkájának fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

Az esemény teljes bevételét három kiemelt civil szervezet között osztják szét a szervezők, amellyel olyan ügyeket támogatnak, mint játékos fejlesztő foglalkozások cigánytelepen élő gyerekek és szüleik számára, Szociális Szabadidőpark létrehozása hajléktalanszállókon és a bajba jutott állatok mentése

Charity Fest normál és támogatói jegyek >>>


05.22: CosHelp jótékonysági est, Malom Bisztró

Jótékonysági előadás és beszélgetés Janikovszky Éva ‘A lemez két oldala’ című műve alapján május 22-én a Malom Bisztróban. A felnőtteknek szóló képzeletszínház valójában egy éles tükör szavakból csiszolva. Általa a mindennapos emberi játszmáinkra láthatunk rá szórakoztató, humoros formában – afféle nevetőizom tréningként. Az előadás magával ragadó stílusban szólítja meg a fanyar humor szerelmeseit, így remek szórakozást biztosít a nézőknek. „Ez az előadás egy elgondolkodtató kikapcsolódás, amiből töltekezni, tanulni tudunk” (Honfi Juli)

CosHelp jótékonysági est jegyek >>>


06.22: UNICEF Segélykoncert, Budapest Park

Napjaink legnépszerűbb hazai zenészei a Budapest Park és az UNICEF Magyarország felkérésére egy nagyszabású segélykoncerttel készülnek a Live Aid mintájára június 16-án. Az eklektikus felhozatalban bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére valót – itt a helye mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát, miközben segít azoknak a gyerekeknek, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap. A koncert teljes bevétele az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

Unicef Segélykoncert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük