Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Koncertek a hűs napokra: Wellhello, My Baby, Hendrix Project és a többiek

2018.11.12.

author:

Koncertek a hűs napokra: Wellhello, My Baby, Hendrix Project és a többiek

Az időjárás, ha kiadós késéssel is, de valóban őszire fordult, épp ezért bőven elfér mindenkibe egy kis melegség, amit a  főváros heti koncertmenüjében maradéktalanul meg is lelhetünk. Hogy hol és mikor, abból adunk egy kis válogatást az elkövetkezendő napokra!

11.17, Wellhello, Hungexpo

Az ország legnagyobb utazó gamer show-ja nem csak tech-Kánaánt kínál majd a budapesti állomásán, hanem egy exkluzív koncertélményt is tartogat. A PlayIT-en adja utolsó 2018-as fővárosi koncertjét a Wellhello, ráadásul a november 17-i fellépés lesz az első alkalom, hogy élőben is hallhatjuk a csapat új felállását.

Wellhello @ PlayIT 2018 jegyelővétel >>>


11.15: My Baby, A38 Hajó

Forró, hipnotikus lüktetést hoz novemberben a fővárosba a holland My Baby. A zenekar tagjai a legősibb, ösztönös zenéből táplálkoznak, koncertjeik egyfajta törzsi szertartások, ahol örvénylő extázisba ránt át a zene és a tánc élvezete. A sámánizmust a blues ritmusaiba szövő trió már jól ismert vendég Magyarországon, a korábbi Dürer Kert-, a Campus Fesztivál- és a Sziget Fesztivál-koncert után most vadonatúj nagylemezüket mutatják be az A38 Hajón november 15-én!

My Baby @ A38 Hajó jegyelővétel >>>


11.16: Besh o droM, ELLÁTÓház

A hazai világzenei szcéna egyik legstabilabb sarokpontja a Besh o droM, akik már 1999 óta maximális hozzáértéssel szállítják a tradicionális magyar, balkáni, cigány illetve a közel-keleti zenéből  táplálkozó muzsikát. A már öt platinalemezzel is büszkélkedhető formáció ezúttal az ELLÁTÓház közönségét táncoltatja majd meg november 16-án este.

Besh o droM @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


11.16: Hendrix Project, Muzikum

Az ország egyik legjobb Jimi Hendrix emlékzenekara, a Hendrix Project tiszteleg egyet a legendás énekes-gitáros emléke előtt a születésnapja alkalmából, és november 16-án, a Muzikum falai között életre hívja azokat a kultikus dalokat, ami nélkül nem lenne olyan a mai rockzene, mint amilyen! E nemes feladatot Lamm Dávid gitáros/énekes, Tomor Barnabás basszusgitáros és Molnár Dániel dobos vállalja majd fel.

Hendrix Project @ Muzikum jegyelővétel >>>


11.20: The KVB, Dürer Kert

A The KVB Above Us c. új anyagával nyit új fejezetet sötét elektronikus merengésében. A 2010-ben a londoni Klaus Von Barrel szólóprodukciójaként indult ’formáció’, egy évvel később Kat Day csatlakozásával vált teljessé. A duó új albumának  turnéállomásai közül pedig Budapesten sem marad ki, így aki táncos, mégis magába mélyedős zenét keres egy késő őszi estéhez,  térjen be november 20-án a Dürer Kertbe!

The KVB @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


Hallgasd meg az előadókat a TIXA heti zeneajánlójában!

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.