Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Koncertek és programok hetünk fűszerezéséhez

2019.03.18.

author:

Koncertek és programok hetünk fűszerezéséhez

Egyre többször fordul az agyunk az idei fesztiválszezon felé, de azért addig még szerencsére jó pár koncerten és programon át visz az út, amiből most ki is válogattunk egy adagot, megspékelve néhány remek látótér-tágító programmal.

 03.22: Uzipov, Robot

Egy minden túlzás nélkül arconcsapós estét kapunk március 22-én a Robotban, ahol az Uzipov esik majd neki a hallójáratainknak, de csak miután az ősszel új lemezzel jelentkezett The Royal Freak Out modern és izmos húrtornája, és a Third Planet elszállós pszichedelikus garázs rockja befűti a placcot.

Uzipov @ Robot jegyek >>>


03.22: Korai Trancemission, Dürer Kert

A hazai pszichedelika egyik sarokköve, a Korai Öröm tagokat felvonultató Korai Trancemission március 22-én ismét lüktetésre bírja a dobokat és meghömpölyögteti a basszus futamokat, hogy a Dürer Kert falai között egy méltó tavaszünnepet ülhessenek a rajongók. Az estét Aurafood indítja, míg a koncert után a Chily Team dj-k gombolyítják tovább a stílus fonalát.

Korai Trancemission @ Dürer Kert jegyek >>>


03.23: The Soft Moon, Akvárium Klub

Az elborult darkwave-en utazó, indusztriál szintipopot csepegtet az Akvárium Klub falai közé a producer, énekes és szövegíró Luis Vasquez szólóprojektjeként indult The Soft Moon március 23-án. A formáció a 2009-es sarjadása óta már erős gyökereket eresztett az underground zene talajába, és ezen az estén a negyedik, Criminal című anyagukkal érkeznek a város szívébe.

The Soft Moon @ Akvárium Klub jegyek >>>


03.23: Blood Youth, Robot

Kap egy kiadós fűrészelést a szombat este, mégpedig brit módra. ugyanis március 23-án a brit Blood Youth riff-csákányai hasítanak majd bele a Robot padlójába, izmosan megdolgozva a közönséget ízes, és baromi intenzív szigetországi modern extrém metallal. A koncert felvezetése pedig a szintén brit Parting Gift-re hárul majd.

Blood Youth @ Robot jegyek >>>


… és ha nem (csak) koncertre vágynál!

Ezúttal ismét nyújtózunk egyet a koncertek világán túlra, és öt remek ’off’ programot ajánlunk az elkövetkezendő napokra, akár némi merengésre, akár fajsúlyosabb témákra, esetleg szemfelnyitásra, vagy épp csak egy laza gasztro-élményre vágyunk! Az események nevére kattintva a további részletek mellett a jegyvásárlási lehetőségeket is meglelitek.

03.20: ‘Mindennapi mérgeink birodalmában’ előadás, H13 Fejlesztési Központ

03.20: ‘Woman Power – Nőként irányítva’ előadás, MEMO

03.22: Fehér Nyúl Főzdetúra, Fehér Nyúl Sörfőzde

03.23: Érzelmi intelligencia fejlesztés workshop, Be Smart Klub

03.25: ‘Halálos betegségek a zenetörténetben – alkoholizmus’ előadás, Három Holló

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük