Programajánló

Látványos és elgondolkodtató videoklippel jelentkezett a Follow The Flow

2023.05.03.

author:

Látványos és elgondolkodtató videoklippel jelentkezett a Follow The Flow

Látványos és elgondolkodtató videoklippel jelentkezett ismét Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow.

Egy különös, vad szigetvilágban járunk a nem túl távoli jövőben. Fura Csé egy iparialpinista-kolónia tagjaként él, azt látjuk, amint egy különleges libegővel indul egy meghibásodott torony javítására. BLR algatermesztő, légpárnás csónakjával a nyílt tengeren dolgozik – ami még szélcsendben sem a legveszélytelenebb feladat, nemhogy akkor, amikor egyre vadabbul fodrozódik a tengerfelszín. Szakács Gergő növénykereskedő, a klip elején épp az esőerdő mélyéről érkezik ritka növényfajokkal megrakott terepszekerén. A látszólag nyugodt táj egy szempillantás alatt válik életveszélyessé, amikor a természet a zord arcát mutatja.

 

A klipben a három barátra kíméletlenül csap le a vihar. Noha helyzetünk első látásra reménytelennek tetszik, végül olyasvalakiktől érkezik a segítség, akiknek eddig a létezéséről sem tudtak. Ahhoz azonban, hogy a segítséget elfogadhassák, szembe kell nézniük a félelmükkel is.

A Se rád, se rám című klip a hatalmas sikerű (4,3 millió YouTube-megtekintés jelenleg) Szélcsend után a második a május 12-én érkező, Egyedül a sötétben című Follow The Flow-nagylemezről. „Nem vagyok árnyéka önmagamnak, csak az árnyékben vagyok önmagam” – hangzik a dal kulcsmondata, amely előrevetíti, milyen sok árnyalatát járja körül az egyedüllétnek a lemez. Arra ugyanis – vallják a srácok – időről időre mindannyiunknak szükségünk van ahhoz, hogy töltődni tudjunk. Fontos azonban azt is észben tartanunk, ki az, akire a nehéz pillanatokban számíthatunk.

A különleges látványvilágú videoklipet Emil Goodman készítette.

Follow The Flow @ Budapest Park  jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük