Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Lazulás alter zenékkel – a Sugovica partján debütál a Bajai AlterFeszt

2021.07.13.

author:

Lazulás alter zenékkel – a Sugovica partján debütál a Bajai AlterFeszt

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Bajai Alterfeszt, július 23 és 25 között. A szervezők ötvözni szeretnék a természet és a jó zene szeretetét, így mind a helyszín, mind a fellépők kiválasztásába nagy energiákat fektettek. A fülledt nagyvárosokból nyújt menedéket a Sugovica partja a látogatóknak.

A rendezvénynek helyt adó Kagyló és a mellette lévő füves vízpart a koncertek mellett lehetőséget ad strandolásra, sőt akár biciklitúrázni, SUP-ozni, kajakozni és kenuzni is tudnak a fesztiválozók. Naplemente után pedig különleges fényfestéssel világítják meg az épületet.

A célok egyszerűek, nem csak közösségi élményt szeretne nyújtani, de egy lehetőséget is a kisebb magyar zenekaroknak a szárnybontogatásra. Emellett, persze, közepesen ismert és már méretes rajongói táborral rendelkező előadókat is láthatunk a programfüzetben. Így hallhatjuk majd egy helyen az Illetve Zenekart, az Idegent, az Esti Kornélt, a Kaukázus, A Kutya Vacsoráját, Müller Péter Sziámit és zenekarát, vagy a fesztivál himnuszát, a Kicsikét, szerző Teddy Queen-t.

És miért igazán egyedülálló? Kis hangulatos fesztivált álmodtak meg, ahol kiaszakadhatunk a zsúfolt nagyvárosokból. A fesztivál varázslatos természeti közege révén egész napos kikapcsolódásra ad lehetőséget. És még a kutyával érkezőket is tárt karokkal várják.

Szóval ne feledjétek: Mediterrán Baja, hűs vízpart és természet. Fesztiválozz a legjobb alternatív underground zenekarokkal a szabadstrand mellett.

Bajai AlterFeszt 2021 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük