Hétvégi program ajánló

Lélek- és elme-melegítő programok a hétvégére

2018.11.28.

author:

Lélek- és elme-melegítő programok a hétvégére

Az első adventi hétvégén már nem csak a koncertdömpinggel de a karácsonyi-lázzal is szembe kell néznünk, épp ezért jól jöhet valami rendhagyóbb program a kikapcsolódáshoz. Ezekből válogattunk most nektek.

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2018

Tizennégy egész estés alkotással, háromszáz animációs rövidfilmmel és több mint ötven egyéb programmal várja a látogatókat a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál! A rendezvény november 28. és december 2. között lakja majd be többek között az Uránia, a Ludwig Múzeum és a Három Holló tereit, garantáltan kiragadva a hétköznapokból az esemény látogatóit!

Anilogue Filmfesztivál 2018 programok és jegyelővétel >>>


Gasztroblogger Fesztivál 2018

Egy rendezvény, ahol valamennyi gasztoblogger megtalálja a helyét! Lehetsz friss induló, vagy népes követőtáborral rendelkező, hagyományos, sütis, mentes vagy épp húsimádó, december 1-jén  az Etalonban otthonra találsz! Új ötletekből, inspirációból és remek kapcsolatépítési lehetőségekből ezúttal sem lesz hiány, és természetesen lesz receptverseny, kötetlen bemutatkozás, ismerkedés, szakmai előadások és persze kóstolás!

Gasztroblogger Fesztivál 2018 jegyek és regisztráció >>>


’Félelmeinkből erőforrás’ előadás

Félelmeink arra késztetnek minket, hogy megálljunk, elkerüljünk visszahúzódjunk. De amint elkezdünk olvasni belőlük, feltárják nem csak a belső világunkat, de a lehetőségeinket is. Ugyanis mindig egy belső vélt vagy valós hiányunkat jelzik. Szembesít minket azzal, hogy mit hiszünk el magunkról. Mik azok, amikre nem tartjuk magunkat képesnek. Mindennek a mélyére áshatunk december 3-én a Lurdy Házban, a Be Smart Klub télindító előadásán!

’Félelmeinkből erőforrás’ előadás jegyelővétel >>>


Mi vár Európára 2019-ben? előadás

Átfogó uniós politika-elemzés és jövőlatolgatás Feledy Botondttól december 3-én a Millenáris Startup Campuson! A témák között szerepelnek majd az amerikai időközi választások, a versenyfutás az Északi-sarkért, légtérsértő nukleáris bombázók, kibertámadások és leváltott kémfőnökök, illetve olyan fontos kérdésekre kereshetünk majd választ többek között, hogy lesz-e kiberhiroshima, alakul-e a digitális autonómiánk, meddig húzza Merkel, bukik-e az olasz kormány?

Feledy Botond: Mi vár Európára 2019-ben? előadás jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük