Koncert ajánló

Március végén újabb titkos házi koncert Budapesten!

2019.03.25.

author:

Március végén újabb titkos házi koncert Budapesten!

A hazai közönség imádja a spontán élményeket és imádja a koncerteket, az pedig végképp kihagyhatatlan, ha e kettő még össze is fonódik! Ezt az érzést házasítja mesterien a Garden Wonder csapata, akik havonta meghívnak a fővárosba egy Budapesten még nem járt indie előadót, két további  fellépő társaságában, akik egy titkos helyszínen zenélnek egyet a koncertre jegyet váltóknak.

Ráadásul a helyszínnel is emelik a tétet a szervezők, ugyanis teljesen hétköznapi helyeket – például egy fodrászatot vagy épp tetováló szalont, de erről a közönség csak az esemény előtt 36-24 órával kap infót – változtatnak át spontán koncerthelyszínné, ahol rendre három remek, ám még kevéssé ismert indie előadó hoz össze a szerencséseknek egy borzasztóan hangulatos, koncert-élményt!

Ebben a különleges hangulatban és baráti miliőben mártózhatunk meg március 30-án, amikor a brit WOWH zenekar mutatkozik majd be első alkalommal a hazai nagyérdeműnek, a szintén brit  Dennie Wander és a horvát Elephant and The Moon társaságában. Hogy hol, arról a előtte nap landol majd az infó a sikeresen regisztrált jegytulajdonosoknak.

Garden Wonder #18 jegyelővétel >>>

One Comment
  1. […] közvetlen hangulatban – ez az amiben a Garden Wonder csapata utazik és ez az, amiben megmártózhatunk március 30-án, amikor a brit WOWH zenekar mutatkozik majd be első alkalommal a hazai nagyérdeműnek, a szintén […]

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük