Koncert ajánló

Dupla Quimby-től a titkos házi koncertig – zenei élmények a hétre!

2019.03.26.

author:

Dupla Quimby-től a titkos házi koncertig – zenei élmények a hétre!

A héten búcsút veszünk a márciustól, ezt pedig mivel is tehetnénk meg stílusosabban, mint pár remek koncerttel! Hogy melyekkel, ahhoz alább találtok egy kis segítséget!

03.29-30: Quimby, Barba Negra

A héten zárul az év első felének egyik, ha nem legizgalmasabb turnéja a Family Tugedör koncertsorozat, amely égisze alatt két órás örömzenélés járt a rajongóknak a Quimbyvel és a tagok Quimby melletti szerelemgyermekeivel, azaz A Kutya Vacsorájával, az Aranyakkorddal, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, a Marlboro Mannal és Szilárd formációval.

A Family Tugedör-turné Rácalmáson indult február végén, majd Békéscsaba, Debrecen és Szombathely után végül a Barba Negrában zárul a héten, egész pontosan március 29-én és március 30-án, egy duplakoncerttel!

Quimby @ Barba Negra (1. nap) jegyek >>>

Quimby @ Barba Negra (2. nap) jegyek >>>


03.27: U.D.O., Barba Negra

Budapestre is elhozza legújabb, Steelfactory című albumát az U.D.O.! Az Udo Dirkschneider vezette, friss tagokkal is kibővült csapat 2019. március 27-én érkezik majd a fővárosba, a Barba Negra színpadára két remek zenekar, a belgrádi Red Partizan és a rigai Kiss Of The Dolls társaságában.

U.D.O. @ Barba Negra jegyek >>>


03.27: Larkin Poe, Dürer Kert

A két nővér, Megan és Rebacca Lovell lenyűgöző hanggal és játékkal hozza a zsigeri, amerikai blues-t. A lányok idén jelentették meg negyedik, Venom & Faith c. lemezüket, amellyel először Magyarországra is ellátogatnak, így aki igazi, déli gyökerű blues-ra vágyik, annak március 27-én a Dürer Kertben lesz a helye.

Larkin Poe @ Dürer Kert jegyek >>>


03.30: Kaukázus, ELLÁTÓház

A Kaukázus is beköszön majd egy kislemez-bemutatóra március 30-án az ELLÁTÓházba! A koncert magját a Kardos-Horváth János vezette csapat mára már klasszikus számai mellett a zenekar 2018 októberében megjelent, KpOp című lemezének anyaga, a vészesen közelgő új kislemez dalai adják majd!

Kaukázus @ ELLÁTÓház jegyek >>>


03.30: Garden Wonder #18, titkos helyszín

Izgalmas koncertek, titkos helyszínen, közvetlen hangulatban – ez az amiben a Garden Wonder csapata utazik és ez az, amiben megmártózhatunk március 30-án, amikor a brit WOWH zenekar mutatkozik majd be első alkalommal a hazai nagyérdeműnek, a szintén brit  Dennie Wander és a horvát Elephant and The Moon társaságában. Hogy hol, arról a előtte nap landol majd az infó a sikeresen regisztrált jegytulajdonosoknak.

Garden Wonder #18 jegyek >>>


03.30: Speakers of Zion, Dürer Kert

A hazai reggae, dub és dancehall vonal egyik biztos pontja már 2011 óta a Speakers of Zion hamarosan egy új, We are the Speakers címre keresztelt albummal jelentkezik, aminek apropóján a nyolctagú csapat március 30-án beköltözik a Dürer Kert nagytermébe, hogy a CéAnne & the Jiggaz és Rocky Leon társaságában egy fílinges estével búcsúztassák el a hónapot.

Speakers of Zion @Dürer Kert jegyek >>>


03.30: Black Lantern Night, Kék Yuk

A metal sötét bugyraiban tehetünk egy utazást március 30-án a Kék Yukban, ahol egy csokor hazai banda mutatja meg tudásának javát! Itt lesznek a budapesti Alone Within Darkness gothic metal riffjei, a kecskeméti Sunset Symphony és a budapesti Meteora szimfonikus metalja illetve mindehhez egy kiadós modern metal zúzást passzint majd a szintén budapesti Eviternity!

Black Lantern Night @ Kék Yuk jegyek >>>


03.31: Indie Sunday vol I., Montázs Art Café

A március 30-i rendhagyó koncert után egy önálló koncert erejéig még a fővárosban marad a brit WOWH, és az Indie Sunday sorozat első résztvevőjeként, március 31-én a Montázs Art Caféban ad majd egy lazulós, kellemes indie zenével gazdagon megspékelt koncertet.

Indie Sunday vol I.,  Montázs Art Café jegyek >>>


04.02: Septicflesh, Krisiun, Dürer Kert

Április 2-án ismét Budapestre érkezik a szimfonikus-atmoszférikus death metalt mesterien játszó, görög Septicflesh! Ráadásul nem egyedül érkezik, ugyanis a turné másik főszereplője, a brazil death metal hármas, a 2018 őszén új lemezt villantott Krisiun is a Dürer Kertben pusztít majd! Vendégeik a svájci Science Of Disorder, valamint a svéd Diabolical lesznek.

Septicflesh, Krisiun @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük