Fesztivál ajánló

Meglepetés nyárzáró fesztivál a Cserhát dombjai között

2020.08.18.

author:

Meglepetés nyárzáró fesztivál a Cserhát dombjai között

A nógrádgárdonyi Főnix Kastély mesebeli kertjében a hazai koncertélet hat lendületes zenekara segít enyhíteni a 2020-as fesztiválhiányt ezen a lélegzetelállító tájon, Budapesttől alig másfél órányira. Az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett mini-fesztiválon fellép a Margaret Island, a Pál Utcai Fiúk, az Ivan & The Parazol, a Lóci Játszik, a Konyha és a Jazztelen.

A Főnix Feszt emlékezetes hétvégének ígérkezik, hiszen nemcsak a zenei program, de maga a környék is varázslatos, számos lehetőséggel a kikapcsolódásra – érdemes több naposra tervezni a programot. A környező falvak és dombok kerékpáros és gyalogtúrák ideális színtere, ahonnan tiszta időben a Tátráig is ellátni, Hollókő pedig mindössze félórás autóútra van a Főnix Feszt helyszínétől. A 19. századvégi klasszicista kastély és híres hét hektáros parkja már önmagában is izgalmas felfedeznivaló tucatnyi különleges fafajtájával és ropogósan friss levegőjével.

Az épületben mindezeken kívül wellness szálloda is működik, melynek 37 szobája az esemény hétvégéjén csak a leggyorsabban foglaló fesztiválozók számára lesz elérhető. Érdemes tehát időben biztosítani a szállást, hogy zavartalan kényelemben élvezhessük napközben a természeti, este pedig a zenei élményeket. Bár a szállóban töltve az éjszakát a legkomfortosabb az esti elhajlás, a szervezők természetesen a többi érdeklődőnek is segítenek a környéken szobát foglalni.

Az izgalmas programok mellett pedig a gasztronómia sem szorul háttérbe: a koncerteken és utánuk a hajnalig tartó házibulikon kívül sör- és borkóstolóval, bográcsozással és számos meglepetéssel várják azt a 450 vendéget, akik nem találták eddig a helyüket a fesztivál nélkül maradt nyárban. Itt a váratlan lehetőség az utolsó hétvégén kárpótolni és feltölteni magukat egy könnyed, de kiadós zene-, élmény- és szeretet-adaggal.

Főnix Feszt 2020 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük