Egyéb Koncert ajánló

Mozgalmas esték a hűs hétköznapokhoz (Programajánló)

2019.10.06.

author:

Mozgalmas esték a hűs hétköznapokhoz (Programajánló)

Tényleg itt az ősz, és épp kesereghetnénk is ezen, de miért is tennénk, mikor gyakorlatilag estéről estére baromi erős programsor vár minket a klubok melegében? Ráadásul az élményért ezen a héten sem kell a hétvégéig várni, már a hétköznapokon bezsebelhetjük a magunk zenei kalandját! 

10.07: As I Lay Dying, Barba Negra

Iszonyatosan erős, sőt talán az évszak legerősebb felütésével indul a hét, ugyanis a 2018-ban teljes lendülettel visszatért As I Lay Dying, a hazai közönséget is bedarálja, ráadásul az albumokon és élőben is irgalmatlanul bika produkcióról híres formáció nem egyedül tép fel a Barba Negra színpadát: a Chelsea Grin, az Unearth és a Fit For A King is fűti majd az éjszakát!

As I Lay Dying @ Barba Negra jegyek >>>


10.07: Impro Painting, Szimpla Terem

Nem koncert, de talán mélyebben zenei, mint bármelyik színpadi esemény! Az improvizációs festés nem teszi mérlegre a művészi tudást, viszont felszabadít és átmozgatja a kreatív energiákat, aminek az eredménye egy alkotás, amit igazán a sajátunknak érezhetünk és persze néhány fantasztikus, a hétköznapokból teljes mértékben kilendítő óra, amely ezúttal a törzsi / ambient ritmusok lüktetésére telik majd el.

Impro Painting @ Szimpla Terem jegyek >>>


10.08: Spectral Wound, Supersonic

Fázni biztos nem fogunk, de garantáltan a legborongósabb őszi égboltnál is sötétebb este csap majd le október 8-án este a Supersonicban,  ahol a depresszív black metalt játszó kanadai Spectral Wound és a dán Afsky viszi majd elborulásba a hangulatot, a hazai Ygfan és a Malvm sűrű alapozásai után.

Spectral Wound @ Supersonic jegyek >>>


10.09: Church Of Misery, Dürer Kert

A tavaly nyári koncert után 2019 őszén a Desszert Feszt Budapest égisze alatt visszatér a japán stoner metal vonulat egyik legkarakánabb képviselője, a Church of Misery! Az október 9-i koncert a Dürer Kert falai közé veszi be majd magát, és árasztja majd el Black Sabbath alapokra masszívan építkező riffszőnyeggel.

Church Of Misery @ Dürer Kert jegyek >>>


10.09: Blockhead, Dürer Kert

Az underground  hip hop szcéna berkeiben igen erős tételnek számító producer, Blockhead még egyszer összeáll egy turné erejére az Arms And Sleepers-szel és Yppah-val egy Európa-körre! Ennek ennek égisze alatt érkeznek a Dürer Kertbe, ahol mindhárom produkció kitálalja majd az életművének a javát, a legfrissebb alkotásaikkal megszórva.

Blockhead @ Dürer Kert jegyek >>>


10.10: Dopelord, Dürer Kert

Folytatja a fajsúly adagolását a Desszert Feszt Budapest, ennek jegyében pedig egy remek lengyel banda, a Dopelord is beröffenti riffgyárát a fővárosban. A masszív doom zenében utazó, 2010-ben alakult csapat október 10-én ver majd tábort a Dürer Kert színpadán, nem hanyagolva valószínűleg az év elején kihozott, friss négyszámos EP-t sem!

Dopelord @ Dürer Kert jegyek >>>


10.10. Meszecsinka, Dürer Kert

Az ősz tarka látványvilágához tökéletesen passzol a világzene sokszínűsége, ezt pedig a Meszecsinka is nagyon jól tudja, és egész Európában egyre komolyabb elismeréseket magáénak tudható, egyedi világzenei formáció, a kontinens bejárása mellett egy hazai koncertet is tartanak majd október 10-én a Dürer Kertben, ahol a közönség tovább ismerkedhet az  „Állj bele a mélybe” dalaival, és itt lesz először kapható a bakelit is.

Meszecsinka @ Dürer Kert jegyek >>>


10.10: Audiopoéta, ELLÁTÓház

Vidám és szórakoztató életkép-zenék egész sorát vitte már be a Youtube világába Belényi Mihály, azaz Audiopoéta, amelyeket idén ősszel sem lesz rest életre kelteni, és október 10-én, az ELLÁTÓház színpadán, teljes zenekari felállással kísérve hallhatunk majd egy újabb válogatást a méretes repertoárból.

Audiopoéta @ ELLÁTÓház jegyek >>>

 


További októberi programok a TIXA-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük