Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Német trance, belga d’n’b, olasz rock és hazai akusztik a hétvégére

2018.08.21.

author:

Német trance, belga d’n’b, olasz rock és hazai akusztik a hétvégére

Eszünkbe se jusson az évszakot siratni a nyár utolsó hétvégéjén, hiszen finoman szólva sem kell unatkoznunk ebben a pár napban a fővárosban. Hogy mégis mivel búcsúztassuk az augusztusi pihenőnapokat, ahhoz adunk most kapaszkodót!

08.24: ATB, Budapest Park (Budapest)

Lassan ATB érkezését is a Budapest Park-szezon egyik biztos pontjának vehetjük, de ezzel semmi baj nincs, sőt! A legendás német DJ idén már a 30. pályán töltött évét ünnepelheti, ez idő alatt pedig annyi parti-slágert tett le az asztalra, hogy akár napokon át bulizhatnánk a zenéire. Nos, ha napjaink nem is, de egy tánccal és ütemekkel gazdagon tűzdelt esténk biztosan lesz augusztus 24-én a Budapest Parkban! Ráadásul mindehhez egy minifesztivált is kapunk a retro jegyében, ahol ott lesz többek között a Brooklyn Bounce, a Fragma, Jan Wayne, a Kozmix, Sterbinszky és Dj Dominique is!

ATB @ Budapest Park jegyelővétel >>>

 

08.24: Brenden, Lärm (Budapest)

A The Hive Budapest csapata is hozzátesz egy markáns színt a nyár utolsó napjaihoz, ugyanis augusztus 24-én a Lärm falai közé csalja a ritmusok sötétebbik világát, amelyet a belga Brenden trió fog a fő helyen képviselni, a hangulatosan elborult drum & bass – legyen: acid & bass – világával. Hozzájuk társul még az éjszaka és a hajnal folyamán Gamma, Cybershot, Filth Company, Horns Crism és Tibo is!

Brenden @ Lärm jegyelővétel >>>

 

08.24: Halflives, Robot (Budapest)

Mondjuk egy jó rock buli is jöhet a hétvégére? Akkor érdemes a Robot felé kacsintgatni 24-én pénteken, mert a stílus elektronikával is feldúsított, lazább, popos vonaláról érkezik az olasz Halflives, akiket a hasonló stílusban mozgó, hazai Lifehack kísér majd. A koncertek után pedig természetesen indul a belváros rockdiszkója, a ROBOT Rock!

Halflives @ Robot jegyelővétel >>>

 

08.27: Deo Duo (Fish! Akusztik), Nagyszünet (Budapest)

Igaz már a hétvégén túlra esik, de annyira a laza hangulatról és az agypihentetésről szól, hogy mindenképp a sorba illik a Deo Duo, azaz a Fish! Akusztik augusztus 27-i, hétfői show-ja a Budapest Park tövében nyújtózó Nagyszünetben. A lényeg, hogy egy több mint kellemes sörözős-fröccsözös, kényelmesen ejtőzős estével számoljatok az évszak utolsó hétfőjére, ahol egy jó baráti társasággal és még jobb ‘egyszálgitáros’ zenével ugorhatunk neki a nyár utolsó hetének!

Deo Duo (Fish! Akusztik) @ Nagyszünet jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük