Fesztivál ajánló

Novemberben jön a 4. BuSH, megérkeztek az első fellépők!

2019.08.29.

author:

Novemberben jön a 4. BuSH, megérkeztek az első fellépők!

Negyedik alkalommal izzítja fel a késő őszi hangulatot a fővárosban a Magyarországot az európai showcase térképre egyre karakánabbul felrajzoló rendezvény, a Budapest Showcase Hub, azaz a BuSH!

November 13. és november 15. között a kelet-európai régió legjobb zenészei tehát ismét betámadják Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyeit. A három napos zenei tudattágítón a keleti blokk és az idei kiemelt vendég, Ausztria 35 előadója mutatkozik be. Legtöbben hazájukban több ezres koncerteket adnak és sokakra már most felfigyeltek a híres nemzetközi kiadók, így olyan fellépőket is meg lehet nézni akik hamarosan  a legnagyobb nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain lépnek majd fel.

Ennek jegyében már be is futottak a rendezvény első fellépői, név szerint Észtország egyik új art pop üdvöskéje, Anna Kaneelina, a litván elektro-pop reménység Junior A, a már nálunk is nem egyszer bizonyított osztrák Mother´s Cake és ízes rockzenéje, a post rock és new wave mezsgyéjéről a lengyel Perfect Son és végül, de nem utolsó sorban a budapesti underground rock allstar csapat, a Trillion is már biztos érkező!

BuSH 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük