Online koncert Zenekar hírek

Olyat mutat a Péterfy Bori & Love Band, amilyet még soha – jön a Koncertfilm az Erőműből

2021.04.13.

author:

Olyat mutat a Péterfy Bori & Love Band, amilyet még soha – jön a Koncertfilm az Erőműből

Hogyan kell rendhagyóan fűszerezni a péntek estét és kiütni pár órára a karantén-fásultságot? A Péterfy Bori & Love Band megmutatja! Április 16-án este egy igazán különleges online koncert premierjét kapják a rajongók, olyat, amilyet itthon még nem hoztak

A zenekar hazánk egyik ipari műemlékének belsejében, a Kelenföldi Erőmű több mint 110 éve épült, használaton kívüli kapcsolótermében rögzített koncertet. Ezt tárul majd teljes egészében a közönséghez elé ezen az estén, és ezt marad is elérhető bő két hétig.

Ezzel viszont nem ürült ki a csemegés kosár, igazi nyalánkságot is kapnak a Péterfy Bori & Love Band fanok:  három olyan, a ‘Szikra’ lemezen megjelent dalt is fognak hallani, amelyeket a csapat még soha nem játszott se élőben, se streamen, és úgy általában közönség előtt eddig még sehogy.

Ha a premier idején nem tudsz épp képernyő elé vetődni, akkor sincs probléma, ugyanis a koncertfilm egészen május 2-ig elérhető lesz, sőt, egész eddig jegyet is lehet rá vásárolni. Amit a további játékszabályokról feltétlen tudnotok kell:  a vásárlást követően a Tixa automatikusan küldi a videó megtekintéséhez szükséges információkat a vásárlás során megadott e-mail címre.  A koncertre három jegytípus – egyéni, páros és támogatói – váltható, melyekkel egyszerre csak egy eszközről, csak egy böngészőből tudtok belépni a felületre.

‘Koncertfilm az Erőműből’ jegyek >>>

További Tixa Live infók >>>


Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.