Fesztivál ajánló

Összeállt az idei Kolorádó teljes line-upja

2021.06.17.

author:

Összeállt az idei Kolorádó teljes line-upja

Elérkezett a pillanat, amit minden évben majdnem annyira várunk, mint magát a fesztivált: rengeteg új szereplővel kiegészülve összeállt az idei Kolorádó fellépőinek névsora.

Technokunst napja minden évben kiemelkedő pontja a fesztiválnak, ezúttal előbb Claudio PRC öt órás naplementés szettjével hozza lendületbe a Csodaszarvas színpadunk délutáni közönségét, este pedig The Horrorist lehengerlő élő produkciójával tekeri maximumra az erdei energiákat.

Hazai fronton tovább erősítettük nagyszínpadunk programját a csaknekedkislány alternatív táncshowjával, valamint a népi elemeket tökéletesen beépítő Mordái koncertjével. Emellett a Slow Village idén is kísérletet tesz a Csűr lebontására, a Taka Tuka árnyas pultjai előtt pedig a Fláre Beás autentikus cigányzenéjével, vagy a belga Kolonel Djafaar színes afrobeatjével találkozhatunk.

KERET színpadunk névsoráról korábban már hírt adtunk, idén itt lép fel a kezdetek óta fesztiválkedvenc Gustave Tiger, illetve a kortárs popot különösen izgalmasan értelmező Saya Noé is. A KERET zenekari pályázatára érkeztek bőven jelentkezők, közülük most HOLI rendszerkritikus rapjét és a human ramen poppunkját emelnénk ki, de a legjobb persze átböngészni az egész programot és megnézni mindenkit.

Az On The Low csapata talán a hazai hip-hop / trap közeg legfontosabb bástyája, ezért külön öröm, hogy minden este ők izzítják a Csűrt üzemi hőfokra. Az olyan ismertebb szereplők mellett, mint AKC Misi vagy az ibbigang lehetőséget kap jó néhány fiatal tehetség is, például Zadior vagy Yung Marbi.

Természetesen éjszaka is lesz bőven mire táncolni: a Csűr nemzetközi fellépői mellett a hazai színtér nemzetközi szinten ünnepelt olyan erős emberei, mint Route 8Gnork vagy Jaffa Surfa is feltűnnek. Idén is lesz Radiozora nap, erdei bulik nappal a santsat és az mhmm, éjjel az OMOH, illetve a Davoria x Műhely együttállás gondozásában, ráadásul az Exiles kiadó is érkezik egy különleges showcase eseménnyel.

Idén is kiemelkedő művészeti programmal készülünk, részletes infó található róluk a weboldalunkon, illetve a frissen lezárult művészeti pályázatunkban is eredményt hirdetünk a közeljövőben.

A bérletek jelenlegi áron vasárnap (június 20.) éjfélig elérhetőek, utána 24.900 Ft-ba kerülnek majd. Néhány héten belül közzétesszük a teljes menetrendet, napi bontásokat, illetve ezzel egyidőben a napjegyek is elérhetővé válnak.

Kolorádó 2021 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük