Programajánló

Reggel hétkor színház Momentánéknál

2021.09.09.

author:

Reggel hétkor színház Momentánéknál

Ki mondta, hogy színházba járni csak délután vagy este lehet? Magyarország legnépszerűbb improvizációs társulata, a Momentán Társulat Nulladik Óra című előadásával most azokhoz szól, akik garantált nevetéssel indítanák a reggelüket és nem riadnak vissza attól sem, hogy már hétfő reggel 7-kor színházi élménnyel kezdjék a napot. A szezon évadnyitó Nulladik Órája jövő hét hétfőn, szeptember 13-án reggel 7-től tekinthető meg a társulat Ó utcai színházában.

A koránkelők RögvEstje (mely a társulat legnépszerűbb interaktív showműsora), a későnfekvők másnapi energiaitala – ez a Nulladik Óra. Igazi kuriózum a színházi palettán a Momentán Társulat legbevállalósabb előadása, a Nulladik Óra, mely ez alkalommal nem este 19 órától, hanem hétfő reggel 7-kor várja a legvidámabb hétindítókat, a legelszántabb közönséget az Impró Színházba. „Azt gondoljuk, hetet kezdeni sokféleképpen lehet, de talán az egyik legjobb út az, ha tényleg nevetéssel és egy jó élménnyel indul a nap, pláne a hét” – mondta el Kiskovács Attila, a Momentán Társulat tagja. „Sok vállalatnál most szeptemberben kezdődik el a bejárós visszatérés a home office után, mi most ehhez kívánunk segítséget nyújtani, talán így könnyebb lesz elindulni mindenkinek, és csodás élmény nekünk is a közönséggel együtt „ébredni”.”

A reggeli előadás különlegessége, hogy a jegyár nemcsak az előadást, de egy finom reggelit, kávét és teát is tartalmaz, úgyhogy a résztvevők teli élménnyel, és egyben teli hassal is indíthatják a hetet a jövő héten.

Az elmúlt hetekben 2500 előadását játszó társulat idén tölti be 18. életévét. A különleges előadásra még jegyek kaphatók a társulat weboldalán.

Momentán Társulat: Nulladik óra jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.