Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Sonka, hímes tojás, fesztivál és koncert – zenei élmények a húsvéthoz

2019.04.15.

author:

Sonka, hímes tojás, fesztivál és koncert – zenei élmények a húsvéthoz

Valószínűleg már mindenkinek bizsereg a pókösztöne a húsvéti hosszú hétvégére, amire gyakorlatilag egyértelmű a négynapos programdömping, de természetesen már előtte is nekiugorhatunk a hangolódásnak, sőt, már egy kis fesztiválérzést is kapunk a héten!  

04.16-19: SZEN 2019, Győr

Győr idén is kiveszi részét az egyetemi fesztiválozásból, és az első között indítja meg e tavaszi bulik sorát! Ennek jegyében érkezik 2019. április 16. és április 20. között a SZEN , azaz a Széchenyi Egyetemi Napok, ahol egy kiadós zenei program mellett sportprogramok és off-programok egész sorát kapják a hallgatók és persze a rendezvény külsős vendégei. SZEN 2019 fellépők: Majka, Halott Pénz, Brains, Irie Maffia, Hősök, Fish!, BSW, Supernem, Dér Heni, …

SZEN 2019 jegyek >>>


04.18: Black Nail Cabaret, Analog Music Hall

Kétségtelenül erőre kapott az utóbbi években a hazai dark és synth vonal, amely olyan remek bandákat tolt az underground koncertvilág figyelmébe, mint a Black Nail Cabaret. A 2008-ban alakult dark pop csapat április 18-án, az Analog Music Hallban bizonyítja majd újra a budapesti közönségnek, hogy csakúgy mint a produkció, a legújabb, Pseudopop című alkotásuk is méltó a figyelemre. A koncert vendége a szintén budapesti Maneuver Maneuver lesz.

Black Nail Cabaret @ Analog Music Hall jegyek >>>


04.18: Kéknyúl, Muzikum

Igazi közönségkedvenc csapat tér vissza április 18-án a Muzikumba, ahol ezen az estén a hetvenes évek soul- és funk zenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl izzítja majd ismét meggypirosra a hangulatot.  Az pedig már csak hab a tortán, hogy a húsvét előtt mi sem lehetne autentikusabb élmény, mint egy fergeteges este a ’nyúllal’!

Kéknyúl @ Muzikum jegyek >>>


04.19: The Wave Pictures, Dürer Kert

A The Wave Pictures egy örömteli, spontán és szellemes gitárpop csapat, akik nem mellékesen az Egyesült Királyság egyik legkedveltebb zenekara, ami a humorral, néha egy csipetnyi melankóliával előadott, jellegzetes, blues, jazz és folk elemekkel átszőtt zenéjüket hallgatva finoman sem csoda. A kedves, történetmesélős pop trió koncertjét április 19-én csíphetjük el a Dürer Kertben.

The Wave Pictures @ Dürer Kert jegyek >>>


04.19: Black Bartók, Dürer Kert

Első lemezét mutatja be a Dürer Kertnek – és persze közönségének – a Black Bartók! Az élőben felvett, és kizárólag vinyl-en megjelenő album anyaga április 19-én rakja majd nyers, elektronikával,  post-punkkal  és garázszenével tarkított zenei körhintára a rajongókat, amelyhez a kezdőlendületet a szintén fővárosi Deep Glaze adja.

Black Bartók @ Dürer Kert jegyek >>>


04.21: MONO, Dürer Kert

Vitán felül a modern instrumentális post rock egyik tengelye az idén már a 20. évébe lépő japán Mono Szerencsére a zenekar sem hagyja szó, azaz turné nélkül e kerek évfordulót, és április 21-én a Dürer Kertben ismét megszólal a formációra jellemző, egyedi, tömör és összetett hangszőnyeg! A zenekar vendége a norvég Årabrot lesz.

MONO @ Dürer Kert  jegyek >>>


04.22: Defeater, Dürer Kert

Intenzív hardcore punk hasít majd bele a tavasz derekába, amikor április 22-én a Dürer Kert falai közé robban az amerikai Defeater energiabombája! A már több mint egy évtizede a színpadokat őrlő csapat a 2019-ben megjelenő új nagylemezével érkezik majd a fővárosba, kísérőik a brit Dead Swans és a holland Swain lesznek.

Defeater @ Dürer Kert jegyek >>>


04.22: Midnight, Dürer Kert

A több mint 15 éve, Athenar szólóprojektjeként indult, mára már kultusz-státuszban ténykedő Midnight neve mára egybeforrt a black ’n’ roll kifejezéssel, ami lényegében szavatolja, hogy egy garantáltan elvetemült zúzást kapjunk majd április 22-én a Dürer Kertben. A zenekar vendégei a dán Ketzer, a szintén dán Slægt és a hazai Iron Steel lesznek.

Midnight @ Dürer Kert jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.