Jegyelővétel Koncert ajánló

Svédország legjobban őrzött modern rock titka márciusban Budapesten

2020.08.19.

author:

Svédország legjobban őrzött modern rock titka márciusban Budapesten

Svédország legjobban titokban tartott új sikere, a Normandie hamarosan Budapestre is ellátogat. A modern rock trió előző lemezével a nehezen meghódítható brit közönséghez is megtalálta az utat, most pedig itt a csapat legújabb dala, a Jericho és egyúttal készen állnak Európa bevételére is. A srácok 2021. március 17-én először játszanak a Dürer Kertben.

Mindannyiunknak vannak titkai. Mindegy, hogy készen állunk-e szembenézni velük vagy sem, mindenkinek vannak rejtett titkai, amiket kétségbeesetten próbálnak eltemetni a bíráskodó szemek és a világ elől. De néha ezek a titkok annyira erőssé válnak, hogy nem maradhatnak tovább eltemetve, annyira rágják a lelket, hogy nem lehet tőlük normális életet élni. Philip Strand, a Normandie énekese nemrég jött rá, hogy őt is egy ilyen titok gyötri már jó ideje. Most azonban készen áll szembenézni az igazsággal és másokkal is megosztani azt, ennek az eredménye a zenekar új dala, a Jericho.

Amikor először megírtuk még másról énekeltem” – meséli. –„ Eredetileg egy olyan kapcsolatról szólt, ahol a másik nagyon hidegszívű volt és nem igazán mutatta ki az érzéseit, de később tisztává vált számomra, hogy valami más vezeti a dalt. Az írás olyanná vált számomra, mint egy terápia. Éreztem, hogy valami mélyebb dolgot érintettem meg és nagyon bele akartam menni ebbe az érzésbe, szóval úgy döntöttem, hogy életemben először személyes tapasztalatról fogok írni. Eljött az ideje.”

A Jericho klipet is kapott, mely a napokban debütált, két évvel legutóbbi lemezüket követően. A White Flag mostanra 24 milliós globális streammel büszkélkedhet, úgyhogy már kíváncsian vártuk a folytatást, mely végül a Jericho dühös és látványos klipjében öltött testet és bőven ad okot, hogy várjuk, mivel rukkolnak még elő turnéjukig a srácok.

Normandie koncert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük