Koncert ajánló

Tavaszéltető koncertek az ELLÁTÓházban

2019.04.11.

author:

Tavaszéltető koncertek az ELLÁTÓházban

Tavasszal sem tétlenkedik az ELLÁTÓház, sőt érdemes rendre beütemeznünk egy látogatást a belvárosi klubba, hiszen tényleg minden ízléshez és hangulathoz lelünk passzos programot a tavaszi menüben!  

Az április 12-vel kezdődő hétvégét egyből egy hangulatos-ritmusos Slow Village koncerttel nyithatjuk pénteken, majd másnap, 13-án szombaton a kultikus Abracadabra idézi fel a 90-es évek közepének klubhangulatát. A húsvéti hosszú hétvégének már 18-án nekiláthatunk, a fiatal gitáros tehetség , Gotthárd Mihály és zenekara vezetésével, 19-én FankaDeli hip hopja folytatja a sort, 20-án pörgős világzenét hoz majd a Góbé zenekar, 21-én vasárnap pedig a Spencer Hill Magic Band keni plafonig a hangulatot.  A hónap utolsó napjaira jut még dinamikus stoner-grunge, a DLRM tálalásában, április 25-én, másnap a legnagyobb Queen számokat szólaltatja meg a Crazy Little Queen, 30-án pedig a Green Day és a blink-182 számai pörgetik majd az estét, a Basket Case és a Small Things zenekaroknak hála.

Ha tribute koncerttel zárult, hát induljon is tribute koncerttel a hónap: május 2-án a Red Hot Chili Peppers és a Foo Fighters munkássága előtt rója le tiszteletét a Good Time Boys és a Foo Lighters. Utánuk 3-án és 4-én két napra a német Rotfront veszi be magát kát napra az ELLÁTÓházba, majd 9-én Sophie Hard, azaz Kemény Zsófi és Konsiczky Dávid lemeze kerül terítékre. 10-én vissza a tribute vonalra, és ezúttal a Pearl Jam zseniális életművét meózhatjuk a Pear Jam előadásában, majd másnap, 11-én a Ladánybene 27 hoz nyári vibrálást a későtavaszba.

Május 16-án a berlini The Underground Youth hoz post-punk és dark wave hangulatot a klubba, 18-án Halpert Balázs a.k.a. Diggieman néz be egy kiadós ritmizálásra, 23-án pedig Kiss Tibi és Vastag Gábor pendíti meg az Aranyakkordot, sőt másnap a Vastag Gábor vissza is tér a tett színhelyére egy A Kutya Vacsorája koncerttel! 25-én szombaton a Doors emlékzenekar szólaltat meg egy csokor kultikus dalt, 30-án pedig ismét egy remek nemzetközi érkezővel, a bolgár Ruth Koleva-val és melankolikus-romantikus elektronikus lüktetésével számolhatunk.

ELLÁTÓház programok >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük