Koncert ajánló

Tavaszindító koncertek a hétre: ColorStar, Keep Floyding, Midas Fall, Sub Bass Monster és Sunnata

2019.02.25.

author:

Tavaszindító koncertek a hétre: ColorStar, Keep Floyding, Midas Fall, Sub Bass Monster és Sunnata

Nagyon vártuk már ezt az alkalmat és végre elérkezett: tovább lapozhatunk a naptárban és ezúttal már a tavaszkezdéshez ajánlhatunk nektek pár remek koncertet a fővárosban, íme!  

02.28: Midas Fall, Robot

A Midas Fall már derekasan letette a névjegyért a brit post-rock színtéren, 2018-ban pedig a negyedik, Evaporate albumukkal tovább erősítették a státuszuk. A csapat pedig eme korong anyagával Európát is a nyakába vette, amely égisze alatt 2019. február 28-án Budapestre is ellátogat, hogy a Robot színpadán életre keltse jellegzetes, elektronikával tarkított alternatív rockját!

Midas Fall @ Robot jegyelővétel >>>


02.28: Sub Bass Monster, ELLÁTÓház

A már több két évtizede aktív Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster igen gazdag életművet és nem kevés, mára ikonikus számot tudhat magáénak, a nagyérdemű pedig ebből kap majd egy kiadós, tavaszindító szeletet február 28-án az ELLÁTÓházban.

Sub Bass Monster @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


03.01: Sunnata, Robot

Sötét, borongós zenével indítja a lenyel Sunnata a tavaszt március 1-jén, ahová a 2018-ban megjelent, Outlands című nagylemezük anyagával érkeznek. A csapat zenéjében stoner rock és nyers doom metal szólal meg lüktető, rituális dallamokkal előadva, vészterhes ám megkapó zenei utazást ígérve mindenkinek, aki ezen az estén a Robotba látogat. A koncert vendége a szintén lengyel Weedpecker lesz.

Sunnata @ Robot jegyelővétel >>>  


03.02: Keep Floyding, Muzikum

Back to the 80’s a címe a Keep Floyding zenekar idei első tavaszi, Pink Floyd showjának, ahol bepattanva a zenei időkapszulába, a nyolcvanas évek felejthetetlen hangulatába merülhet el a közönség, az évtizedek alatt slágerekké avanzsálódott, megzenésített posztmodern álmokon keresztül. A legendás zenekar 1980-ra már kiadta a legismertebb – The Dark Side of the Moon és a The Wall albumait, ez az évtized pedig újabb izgalmas rezgéseket vitt a már elismert csapat munkásságába.

Keep Floyding @ Muzikum jegyelővétel >>>


03.02: ColorStar, Dürer kert

Egy rendhagyó ColorStar bulit is beírhatunk a naptárunkba március 2-ára, a Dürer Kertbe ahol a zenekar 1998-as Heavenicetrip nagylemeze és a 2018-ban megjelent Time is the Drug korong ugrik majd egymásnak. Az eseményre pedig érdemes gyűjtögető szándékkal érkezni, ugyanis itt lesz először kapható az új lemez CD-n, illetve a Heavenicetrip vinylen!

ColorStar @ Dürer kert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.