Koncert ajánló

Thrash legendáktól az avantgard popzenéig – koncertek a hétre

2019.03.05.

author:

Thrash legendáktól az avantgard popzenéig – koncertek a hétre

Vitathatatlanul itt a tavasz, pezseg a levegő és természetesen pezseg a budapesti koncert-élet! Hogy el ne vesszünk a lehetőségekben íme az aktuális útmutatónk egy zenében gazdag tavaszi héthez!

03.11: Overkill, Barba Negra

Az egyik legkeményebb hétfő estére készülhetünk majd március 11-én, amikor egy igazi veterán thrasher talélkozó kerekedik a Barba Negrában, amint fellép az Overkill, a Destruction és a Flotsam Jetsam, a legújabb Killfest turné keretében. A bulin egy remek ausztrál csapat, a Meshiaak nyitja majd az estét.

Overkill @ Barba Negra jegyelővétel >>>


03.08: BSW, ELLÁTÓház

A hazai hip hop mezőny egyik igen komoly tényezője ad egy löketet a kora tavasznak március 8-án az ELLÁTÓházban, ahol a BSW legénysége hoz majd tető alá egy borítékolhatóan igen emlékezetes koncertet a nőnapra idesereglett rajongóknak.

BSW @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


03.08: Message to Hendrix, Muzikum

A térség egyik, ha nem legjobb Jimi Hendrix emlékzenekara ismét tiszteleg egyet a legendás énekes-gitáros emléke előtt, és március 8-án, a Muzikum falai között életre hívja azokat a kultikus dalokat, ami nélkül nem lenne olyan a mai rockzene, mint amilyen! E nemes feladatot ezúttal is Bűdi Szilárd énekes- basszusgitáros, Petendi Tamás gitáros és Kottler Ákos dobos vállalja majd fel.

Message to Hendrix @ Muzikum jegyelővétel >>>


03.08: Classic Tribute Feszt, Dürer Kert

Az már jó ideje nem titok, hogy a Dürer Kertet rendszeresen beveszik a rock és metal szcéna legnagyobb zenekarai előtt tisztelgő hazai csapatok, ennek a remek szokásnak pedig egy újabb etűdje érkezik március 8-án a klubba, amikor olyan legendás és klasszikus bandák zenéje kel életre, mint  az AC/DC, Ozzy Osbourne, a Bon Jov, a Guns N’ Roses, a Lynyrd Skynyrd, a Judas Priest, a Manowar vagy a Uriah Heep.

Classic Tribute Feszt jegyelővétel >>>


03.09: Riverside, A38 Hajó

Egy igazán különleges koncerttel hangolhatunk a tavaszi szezonra március 9-én, ugyanis az közép-európai progresszív rock egyik, ha nem legfontosabb képviselője, a lengyel Riverside érkezik majd Budapestre, az A38 Hajóra, hogy egy borítékolhatóan nívós zenéléssel írja fel magát a 2019-es élménynaptárunkba!

Riverside @ A38 Hajó jegyelővétel >>>


03.09: Down for Whatever, Dürer Kert

2019. március 9-én ünnepel egy nagyot a budapesti Down for Whatever és beveszi a Dürer Kertet, hogy eljátssza az összegyűlt rajongóknak valamennyi dalt és hangot, amit a fennállása óta megszólaltatott a csapat! Ha egy mozgalmas, intenzív szombat estét akartok, akkor irány Dürer és a Down For Whatever 4. születésnapja!

Down for Whatever @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


03.09: Xiu Xiu, Dürer Kert

Az avantgárd popzene egyik legjelesebb kortárs művelője, a kaliforniai Xiu Xiu is visszatér Budapestre, hogy a 2019 februárjába érkező, Girl with Basket of Fruit albumának anyagát a hazai közönségben is a kellő intenzitással elmélyítse. A zenei kompromisszumokra messziről tevő szeánszra március 9-én kerül majd sor a Dürer Kertben.

Xiu Xiu @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


03.12: Sirenia, Dürer Kert

A norvég szimfonikus és gothic metal egyik igazi sötét csillaga a Morten Veland vezette Sirenia érkezik március 12-én Budapestre, hogy a 2018 októberében megjelent, Arcane Astral Aeons című albumukat a hazai rajongók előtt is megszólaltathassák élőben. Az Emmanuelle Zoldan csodás hangjával kísért zene előtt az Elyose, és az Alight zenekarok lépnek majd fel.

Sirenia @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük