Jegyelővétel Koncert ajánló

Törzsi techno, gitárpop és ízes blues az októberi koranyárhoz (programajánló)

2019.10.20.

author:

Törzsi techno, gitárpop és ízes blues az októberi koranyárhoz (programajánló)

Bár a heti taposómalmot megtöri a szerdai pihenő, ez nem jelenti, hogy ne jönne jól egy kis extra mentális lazítás. Ha ti is így gondoljátok akkor fussátok át aktuális listánkat, mit is tartogatnak a koncert fronton a hétköznapok! 

10.21: Miyavi, Barba Negra

A 2019 nyarán megjelenő új albumával tér vissza Budapestre a japán zenész-fenomén Miyavi, hogy október 21-énBarba Negra színpadáról kápráztassa majd el ismét a hazai rajongókat! A koncert kihagyása már önmagában is vétek bárkinek, akinek kenyere az igényes gitárzenéből építkező, groove-ban gazdag pop, de a 3 év után érkezett ‘No Sleep Till Tokyo’ album apropója végképp felkiáltójellel írja be az eseményt az őszi koncertnaptárba!

Miyavi @ Barba Negra jegyek >>>


10.22: Eitan Reiter, Dürer Kert

A törzsi techno, house és downtempo házasságában fogan meg a főváros legújabb rendezvénysorozata, a Totem Tribe, amely nem hétköznapi zenei történeteket vállalkozik elhozni a budapesti éjszakába. A sorozatot az izraeli Eitan Reiter folytatja, aki a techno és house vonal mellet a psytrance downtempo és chillout világában is magabiztosan mozog.

Eitan Reiter @ Dürer Kert jegyek >>>


10.22: Ripoff Raskolnikov Band, Muzikum

Az osztrák Ripoff Raskolnikov blues zenéje mindig is nyitott fülekre talált a hazai közönség köreiben, amit az énekes-gitáros rendre kiváló koncertekkel hálált meg. Nem lesz ez másképp október 22-én sem, amikor a Muzikum színpadáról hallhatjuk majd a Ripoff Raskolnikov Band életmű remekeit.

Ripoff Raskolnikov @ Muzikum jegyek >>>


10.22: Saiid, ELLÁTÓház

A hazai ritmus-mester, és az Akkezdet Phiai zenei örökségének egyik legfőbb ápolója,  Saiid  október végén bevesz egy ELLÁTÓház-kanyart is az őszi koncertjei sorába, és ahogy már megszokhattuk, egy nagyon ízes bulit hoz majd tető alá október 22-én!

Saiid @ ELLÁTÓház jegyek >>>


10.23: Acid Mothers Temple, Dürer Kert

Október 23-án visszatér Budapestre a kortárs pszichedelikus noise rock egyik legfontosabb formációja, a Makoto Kawabata vezette Acid Mothers Temple! A japán art-rock színtéren belül is különlegesnek számító formáció lemezről lemezre átalakul, de mégis valami holisztikus egység köti össze a teljes életművüket. A krautrock, a noise-punk, a  pszichodelika és a groteszk humor eme egyedi zenei összefonódásából kapunk majd ízelítőt a Dürer Kert középső termében. A koncert vendége a Lemurian Folk Songs lesz.

Acid Mothers Temple @ Dürer Kert jegyek >>>


10.24: Inter Arma, Dürer Kert

Elég komoly szériát hoz össze 2019-ben is a Desszert Feszt Budapest, aminek egyik újabb, késő őszi tétele az amerikai Inter Arma befutója október 24-énDürer Kertbe! A csapat nem viccel, ha elborulásról van szó, a zenéjük bármelyik horrorfilmben vagy pogány szeánsz háttérzenéjeként megállná a helyét. Hipnotikus, dühös  és elképesztően sötét dalok sorakoznak az életművükben, amelyeket nem csak albumokon, de élőben is tökéletesen rá tudnak szabadítani a közönségre.

Inter Arma @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További őszi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük