Fesztivál ajánló

Újabb bejelentett fellépők az Ukk & Roll 2019-re!

2018.11.08.

author:

Újabb bejelentett fellépők az Ukk & Roll 2019-re!

A nemrégiben bejelentett P. Mobil aranylakodalom után hamar felpörögtek az események a jövő évi Ukk & Roll Fesztivál háza táján. Különleges alkalomnak ígérkezik a már nem aktív Tűzmadár zenekar jubileumi koncertje, ahogy a Disco Express koncertjét is mindenképp ki kell emelni a sorban. Az egyre népszerűbb AWS zenekar sem maradhat ki a fesztivál programjából, ahogy a Depresszió és a Rómeó Vérzik sem. Debrecenből érkezik majd a Chrome RT, Székesfehérvárról a Burnout, a Szekeres-Barbaró duó pedig a legjobb Junkies dalokkal készül a fesztiválra.

Tunyogi Péter Emlékzenekar a 2019-es Ukk & Roll-on is adózni fog az egyik legnagyobb hang emlékének, Rudán Joe és bandája pedig Joe pályafutásának legkedvesebb dalaival érkezik majd. Visszatérő fellépő az egyre komolyabb rajongóbázissal bíró Stula Rock, és a fellépők sorát erősíti majd a Rocken Dogs, a Hátsó Ajtó és a Helo Zep! is. Egy igazi AC/DC show is készülőben van az ÉD/ÁSZ jóvoltából.

Természetes jönnek hamarosan a további nevek, de akit már ezek is meggyőztek arról, hogy érdemes 2019. június 20-23. között az Ukk & Roll Fesztivált választani!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük