Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Verjünk zenei éket a két ünnep közé!

2019.12.22.

author:

Verjünk zenei éket a két ünnep közé!

Sokan várjuk az ünnepi semmittevést és talán legalább ennyien van vagyunk, akik a két, három vagy épp négy nap ejtőzés és kajapusztítás után már vágynak valami karakán ingerre. Erre reflektálunk friss lajstromunkkal, és összeszedtünk egy csokor karácsony-levezető koncertet nektek. 

12.26: Zuboly karácsony, ELLÁTÓház

Az ország talán legsokszínűbb és legízesebb dalpalettával operáló zenekara, a Zuboly karácsonyozik egyet  az ELLÁTÓház porondján, hogy egy több mint kellemes, folk, pop és hip hop muzsikával, és ezek egyedi, csakis rájuk jellemző kavalkádjával sűrűn telepakolt estét adjanak december 26-án.

Zuboly karácsony @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


12.28: Fekete Zaj Tél, Dürer Kert

december 28-i zenefolyam a már megszokott felállásban pácolja be az évzárást dark, gothic, synty, post alternatív, industrial, törzsi, punk, elektro és rock ízekbe: 4 színpadra leosztva 20 koncertet kapunk majd a klub tereiben, amik mellé természetesen ezúttal is járnak majd az off-programok és persze a Fekete Zaj Fesztiválnak dedikált kiállítás! Ízelítő a fellépőkből: Selofan (GR), Black Bartók, Képzelt Város, VHK, Mala Herba (AT), Ørdøg, ...

Fekete Zaj Tél 2019 jegyek >>>


12.28: Funktasztikus, ELLÁTÓház

Jó kis ütemtornát kapunk december 28-án az ELLÁTÓházban, ahová Funktasztikus hozza majd el legújabb, ‘Rezonancia’ címre keresztelt lemezét, és kerekít egy jó kis évzáró hip hop szakestet. A folytatásról Rawmatik gondoskodik majd.

Funktasztikus @ ELLÁTÓház jegyek >>>


12.28: Egri Péter, Muzikum

Az ’50-es évek Amerikájának hangulata költözik be december 28-án a Muzikumba, ahol a rockabilly stílus egyik hazai nagykövete, Egri Péter mutatja be első szólólemezének a dalait, és ahol a Mystery Gang melegít majd az amerikai turnéjára!

Egri Péter @ Muzikum jegyek >>>


12.29: Saiid + Slow Village, Dürer Kert

A hazai ritmus-mester, és az Akkezdet Phiai zenei örökségének egyik legfőbb ápolója,  Saiid az év legvégén ismét pacsizik egyet a Slow Village legénységével, és közös erővel bevesznek még egy Dürer Kert kanyart az év végén.

Saiid @ Dürer Kert jegyek >>>


12.29: Los Orangutanes, ELLÁTÓház

Ereszd össze az Anselmo Crew, az Irie Maffia, a Besh o droM, a Ladánybene 27, a Manaky és a Zuboly zenészeit, szabadítsd rá őket az általuk úgy kedvelt latin cumbia tánczenére és nézd meg hogy eme formáció milyen hatalmas bulit tud kerekíteni december 29-én az ELLÁTÓházban.

Los Orangutanes @ ELLÁTÓház jegyek >>>


12.29: Bereményi Géza és Másik János, TRIP Hajó

Cseh Tamás egykori alkotótársai, Bereményi Géza és Másik János egy igazán különleges produkcióval állnak színpadra az év legvégén. Ebben a műsorban a Levél nővéremnek, a Levél nővéremnek 2, és Az igazi levél nővéremnek lemezről is elhangzanak dalok sok más szerzeménnyel egyetemben. Az előadás minden alkalommal változik, így azok is bátran nézzenek el december 29-énTRIP Hajóra, akik már látták

Bereményi Géza és Másik János @ TRIP Hajó jegyek >>>

 


További évzáró programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük