Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Zártkörű zúzásból valódi fesztivál – A Lowland Fest idén kinyitja kapuit!

2022.03.20.

author:

Zártkörű zúzásból valódi fesztivál – A Lowland Fest idén kinyitja kapuit!

A hódmezővásárhelyi Lowland Fest 2022-ben tesz egy nagy lépést és az eddig zárkörűen működő esemény idén valódi fesztivállá fejlődik! Az első két alkalommal még csak meghívásos alapon lehetett eljutni az eseményre, de idén már debütál a normál jegyelővétel, viszont túl sokat nem érdemes tipródni rajta, mert összesen 1000 főnek lesz lehetősége belépőt szerezni!

E szeánszara 2022-ben július 20. és július 23. között kerül majd sor a Kék-tó melletti fövenyen, a cél pedig továbbra is a hazai és nemzetközi underground metal élet felvirágoztatása egy bakerős, összetartó közösség létrehozásával, amelynek éves ünnepe a Lowland Fest lesz. A szervezők nem szeretnének lemondani a családias légkörről sem, ezért 1000 főben limitálták a fesztivál résztvevőinek a számát. Ezt mindenképp érdemes észben tartani, ha célba szeretnénk venni e thrash metalban, death metalban, black metalban, groove metalban, deathcoreban és grindcoreban gazdagon pácolt eseményt, mert nem biztos, hogy marad jegy a túl sokat hezitálóknak.

Lowland Fest 2022 eddigi fellépők:

Serrabulho (P), Sadistic Intent (USA), Brutal Sphincter (B), Infest (SRB),  Sijjin (GER), Sear Bliss, Akela, Türböwitch, Archaic, Monastery, Atrox Trauma, Paediatrician, JACK, Divided, Nefalem, Rivers Ablaze, Needless, Beneath the Void, Agregator, Mephitic Grave, Apoptosis, Komodo, …

Lowland Fest 2022  jegyek >>>

 

Fotó: Lowland Fest


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük