Fesztivál ajánló

20 nap múlva rajtol FEZEN 2019!

2019.07.04.

author:

20 nap múlva rajtol FEZEN 2019!

Ez egykori őszindító FEZEN az évek során szép lassan átköltözött a nyár derekára, ráadásul tette ezt olyan sikerrel, hogy már el sem tudnánk képzelni a július végét a jól bejáratott – és lássuk be, szintúgy jól megérdemelt – FEZEN-élményünk nélkül!

Bár a fesztivál sohasem szerénykedett a rock és metal vonallal már a kezdet kezdetétől jelen volt egy  popzenei ív is a fellépősorban, ezt pedig azóta már pár stílusban passzos világsztár is elmélyítette. E kettős zenei arculat jegyében kerekedett ki a 2019-es lajstrom is, amely olyan masszív, keményvonalas bástyákon nyugszik, mint a Dream Theater, az Arch Enemy, a Cradle Of Filth, az Airbourne, a Queensrÿche, az Alestorm, az Ignite, a Life of Agony vagy a The Offering, miközben a lazább stílusokból is sikerült egy csinos sorfalat állítani fesztiválozók tiszteletére, amelyhez többek között Dub FX, Fedde Le Grand és Thomas Anders is csatlakozott.

…és a jóféle hazai? Még szép! A FEZEN ölelésében felsorakozott többek között a Quimby, Ákos, a Halott Pénz, Majka, a Wellhello, a 30y, a Vad Fruttik, az AWS, a Margaret Island, a Fish!, Krúbi, a Bëlga, sőt egy igazi különlegesség és várja a hazai blues rock híveit, ugyanis Fehérvár is egyike lesz azon helyszíneknek, ahol közösen lép fel a két hazai legenda, Hobo és Deák Bill Gyula!

Mindehhez még csapjuk hozzá az ízes hajnali bulikat, a baráti árakat, a hazai underground karakán képviselőit és már ki is főztük azt a buli-ragut, aminek nagykanállal eshetünk majd neki július 24. és július 27. között Székesfehérvárott!

Az aktuális és egyben utolsó FEZEN 2019 jegyelővételi szakasz július 23-ig él, de a határidő mellett arra is ügyeljetek, hogy már jóval 1000 db alatt van a bérletek száma! Ha nem vagytok résen, lemaradtok!

FEZEN 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük