Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Programajánló

Negyedik alkalommal kutatja fel a pincék rejtett tételeit a PultAlol

2020.02.04.

author:

Negyedik alkalommal kutatja fel a pincék rejtett tételeit a PultAlol

Minden pincében vannak rejtett tételek, amelyekkel nem találkozhatsz sem a boltok polcain, sem kóstolókon. Ritka évjáratok, kísérleti tételek, féltve őrzött kincsek, mint a mesében. Erről szól a PultAlól és erről szól majd február 22. a VinoPiano Borbárban!

Egy Mesésen Természetes Kóstoló a Pult alól… A „PultAlól” sorozatban most 5 borász 3-3 különleges tételét, azaz összesen 15 különböző bort tár a közönség elé a Cult In Glass csapata, és személyesen a borásztól hallhatod a borok mögött rejlő történeteket.

A 4. PultAlól kiállítói:

H-négyzet pince

A borászat célja, hogy a termőhelyi jelleget megismerve azt minél teljesebben tudjuk megmutatni borainkban. Szeretnék igazán „Mátrai” borokat készíteni.

A nagy bajuszú Jász Laci Pincéje 

Szórakozás, kísérlet, önmegvalósítás, renitenskedés, Somló kereteinek feszegetése, tágítása. Csak héjon erjesztett, hosszan héjon tartott  borok készülnek.

P.A.N.K.

Kísérletezésnek indult, ami már önálló bormárkává erősödött. A project neve P.A.N.K., ami két dologra is illik. Pálffy Attila Nemes Köves-kálla, ami az én nevem és Köveskál régi nevének kapcsolata.

PAP Wines

A „PAP” név a “Papa Aron Pince” rövidítése, és Aron DJ-nevéből – “Papa Aron” – származik. Később ebből lett a “PAP wines”.  A PAP wines egy olyan vállalkozás, ami komolyabb tervezés nélkül fejlődött. Az első borainkat saját örömünkre készítettük.

Tomcsányi Családi Pincészet

Az évjáratokat lehetőségnek tekintjük, hogy megismerjünk valami újat a világból, ezért nem használunk az erjedéshez semmit, ami a természetes folyamatokat megváltoztatná!

Fontos információk

  • Pohárletét: 1000 Ft (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár)
  • A férőhelyeink száma nagyon limitált (maximum 80 fő), így javasolt mielőbb megváltani a jegyedet!

4. PultAlól jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük