Egyéb

A Beast In Black és a Rotting Christ is Rockmaraton 2020 friss nevei között!

2019.11.20.

author:

A Beast In Black és a Rotting Christ is Rockmaraton 2020 friss nevei között!

12 újabb fellépőt csapott az eddigi névsorához a már egyébként is igen szépen kerekedő  2020-as Rockmaraton! A pakk pedig a szokásos, azaz 3 külföldi érkező mellé egy csokor hazai nevet  kaptunk július 6. és július 11. közé.

Igazi kultúrmixként, finn alapítással, görög és magyar  – Molnár Máté (Wisdom) – tagokkal érkezik a Beast In Black hozzánk, a heavy metal rajongók örömére. Ha már a görögöknél tartunk, jelenleg is a nemrég megjelent ‘The Heretics’ című új lemezével turnézik az extrém/black metalos Rotting Christ – legutóbb a tervezetthez képest kicsit tovább maradtak a fesztiválon, sanszos, hogy jövő júliusban is nehezen szabadulnak a Szalki-szigetről! A közel 10 éve létező, saját bevallásuk szerint „slamming deathcore”-ban utazó szlovén Within Destruction is garantáltan felszántja a színpadot a Rockmaratonon!

A hazai tizenegyes névsor ezúttal sem maradhat ki: As karma Brings, Down for Whatever, Hatvan City HC, Lazarvs, Nest of Plague, Over My Dawn, PETOFI, Red Swamp, Slytract, Subcortic, Téveszme.

Rockmaraton 2020 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük