Egyéb

A klubok mélyétől az életmód-javításig: programok október első napjaira

2019.09.30.

author:

A klubok mélyétől az életmód-javításig: programok október első napjaira

Még véletlen sem kell megijednünk, hogy máris az október kopogtat az ablakunkon, hiszen legalább olyan lendülettel folytathatjuk az élménygyűjtést mint eddig, sőt, szép lassan a klubélt is maximumra pörög! Ennek néhány egyértelmű jelét szedtük össze alább a  hétre!  

09.29-10.06: UH Fest, Budapest

Nova már vasárnap nekilendült az UH Fest 2019 java e hétre esik, úgyhogy akár a hét minden napján beszippanthatunk egy kiadós dózisnyi underground zenét a zsigereinkbe. Emlékeztetőnek  néhány fellépő: Bear Bones, Errorsmith, Lay Low, Cecilia, Clara!, DJ Marcelle, dj. flugvél og geimskip, Jessica Ekomane, Lea Bertucci, …

UH Fest 2019 jegyek >>>


10.01: Protector, Supersonic

A thrash metal egyik underground alapköve, a svéd Protector okoz majd kultikus pillanatokat október 1-jén a Supersonicban, amelyet a hazai Age Of Agony és Mörbid Carnage társaságában bontanak majd le!

Protector @ Supersonic jegyek >>>


10.03: Harley Flanegen’s Cro-Mags, Dürer Kert

2019 őszén, közel húsz évvel az előző fellépésük után visszatér Budapestre a NYHC és a metal és hardcore házasítás origója, a Harley Flanegen gitáros vezette Cro-Mags! A befutó egyébként az idén 30 éves ‘Best Wishes‘ album turnéjának égisze alatt történik majd, úgyhogy egy erősen a lemez számaira épülő setlist-re készülhetünk.

Cro-Mags @ Dürer Kert jegyek >>>


10.03: Női Karrierváltó Fesztivál, MagNet Ház

Munkahely-váltás, saját vállalkozás indítása, otthoni vagy részmunkaidős munka keresése vagy épp létrehozása a gyereknevelés mellett… Mind-mind a Női Karrierváltó Fesztivál 2019 programjában, október 3-án a MagNet Házban.

Női Karrierváltó Fesztivál 2019 >>>


10.03: Lépjünk a holdra, Mika Tivadar Mulató

Stílusi korlátok nélküli antipop, amelyből immár egy teljes lemeznyi akad, avagy október 3-án eljön az ideje a Lépjünk a holdra lemezbemutatónak, mégpedig a Mika Tivadar Mulató falai között, az Árnyéknyúl és a Third Planet társaságában!

Lépjünk a holdra @ Mika Tivadar Mulató jegyek >>>


10.04: Scalameriya, Dürer Kert

A felesleges cicoma, és a mainstream minden hatásától mentes, őszinte techno érkezik október 4-én a Dürer Kertbe, ahol a stílus egyik, a jelzőkhöz passzos képviselője a szerb születésű Scalameriya követi majd el mindezt, Man + Machine, Detective Kelly és Mankind társaságában

Scalameriya @ Dürer Kert jegyek >>>


10.04.05: SimpliCity Fesztivál, The Sudios

A SimpliCity Fesztivál a rend, a tudatosság, a harmónia, a felelősségvállalás rendezvénye, ahol nem mellesleg egy deka hulladék sem termelődik! A október 4-i és 5-i  esemény Magyarország, és talán a világ első fesztiválja, ahol megtapasztalhatod, hogyan teheted teljesebbé az életed kevesebbel és hogyan legyél egyszerűen jól.

SimpliCity Fesztivál 2019 jegyek >>>


10.04: Paul Gilbet Band, Analog Music Hall

A Mr. Big egyik alapítója és a Racer X zenekar egykori oszlopos tagja, Paul Gilbert 2019 őszén, az Analog Music Hallban ismét megmutatja a budapesti rajongóknak, hogy egész pontosan mire is való az elektromos gitár, és hogyan is kell azt irgalmatlanul profin használni!

Paul Gilbet Band @ Analog Music Hall jegyek >>>


10.05-06: Beatles Weekend Hungary, Budapest

Egy szelet Liverpool Budapesten! Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják első nap az Analog Music Hall-ban, második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban. A The Blackbirds mellett hallhatjuk a világ elsőszámú John Lennon előadóját, valamint olyan hazai Beatles rajongó sztárok is szerepelnek, mint Petruska, Czutor Zoli, Mikó István vagy a KFT dobosa, Márton András.

Beatles Weekend Hungary 2019 jegyek >>>


10.05: Ozone Mama, ELLÁTÓház

A 2019-es év egyetlen akusztikus Ozone Mama koncertjét leljuk majd október 5-én az ELLÁTÓház falai között. Az ízes rockzenei élményt a budapesti Dirty Canvas vezeti majd fel, jóféle bules és klasszikus rock alapozással.

Ozone Mama @ ELLÁTÓház jegyek  >>>


10.06: Hobo, Muzikum

Aligha lelnek jobb helyet a hét lezáráshoz hazai rockzene iránt rajongók, mint október 6-án vasárnap este a Muzikumot, ahol egy ritkának számító Hobo klubestet találhatnak, sok jó blues zenével, sok kellemes emlékkel, de felesleges múltba révedés nélkül.

Hobo @ Muzikum jegyek >>>

 


További októberi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük