Fesztivál ajánló

AlteRába 2021: az Intim Torna Illegál érkezik a Quimby helyett

2021.06.08.

author:

AlteRába 2021: az Intim Torna Illegál érkezik a Quimby helyett

Már jó ideje be van tárazva az AlteRába Fesztivál 2021-es programja, viszont  a jelen helyzetben óhatatlanul befut pár változás: sajnos a Quimby nem tud fellépni a rendezvényen, viszont helyettük az idén búcsúzó Intim Torna Illegál érkezik majd a fesztiválra!

További hír, hogy a koronavírus miatti szabályzás módosítása végett a gyerekek előtt is zöld az út, így a vonatkozó rendeletek betartása mellet idén ők is ott lehetnek az AlteRábán. Fontos, hogy 16 év felett továbbra is csak védettségi igazolvánnyal látogatható a fesztivál.

12. életévüket be nem töltött gyermekek védett szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak védett szülői kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon védett kísérővel tartózkodhatnak ott.

Azoknak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal a fesztiválig, viszont korábban már váltottak jegyet, a szervezők természetesen visszautalják a jegyek árát. Sajnos 2022-re való átvitelt nem tudnak felajánlani, mivel előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó AlteRába és ahogy eddigi is, ezúttal is szeretnének korrektek maradni a szervezők.

Mivel minden nagyobb támogatónkat elvesztettük a pandémia miatt, így ismét rátok tudunk csak számítani, minden egyes jegyvásárló egyben a fesztivál fennmaradását segíti!  Hála és köszönet érte! Nagyon várunk benneteket, hogy végre együtt lehessünk és egy hatalmasat bulizzunk, kiengedjük a másfél év alatt felgyülemlett gőzt!

AlteRába 2021 jegyek >>>


Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.