Fesztivál ajánló

Augusztusra költözik át idén a Kolorádó Fesztivál is!

2020.04.14.

author:

Augusztusra költözik át idén a Kolorádó Fesztivál is!

Új, augusztusi időpontra került át Kolorádó Fesztivál 2020! Az eredetileg a június  17. és június 21. közötti időszakra tervezett nagykovácsi rendezvény a szezon végén, augusztus 12. és augusztus 15. között kerül majd megrendezése! Alább a szervezők hivatalos közleménye:

Az elmúlt hetekben, ahogy mindenki más is, sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tovább. Egy ideje már úgy látjuk, hogy az eredetileg tervezett időpontban, júniusban nem lehet Kolorádó, ezért nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy átszervezzük egy későbbi időpontra. A jó hír, hogy sikerült. A 2020-as Kolorádó új dátuma: augusztus 12-15.

Sok munkával és egy kis szerencsével sikerült elérnünk, hogy a meghívott fellépőink mindannyian augusztusban is velünk tartsanak. Végtelenül hálásak vagyunk nekik. Csodálatos, hogy ebben a helyzetben a sok hazai és külföldi zenekar, művész, partner és együttműködő mennyi áldozatot hozott, a saját szuper csapatunkról nem is beszélve.

Ma még senki sem tudja, hogy milyen lesz a járvány utáni világ, lesz-e olyan, mint régen, vagy valami egészen újat kell felépítenünk. Mi, akik a Kolorádót szervezzük, abban biztosak vagyunk, hogy egy ilyen megrázkódtatás után még sokkal nagyobb szükség lesz szabadságra, közös élményekre, és egy olyan helyre, ahol együtt lehet lenni, koncerteken, bulikban, művészeti előadásokon, vagy csak egy szép réten heverve, egy hatalmas, színes gömböt bámulva. Iszonyatosan várjuk a pillanatot, amikor végre mindez ismét megvalósulhat, és olyan energiával söpör el mindent a zene, mint korábban soha. Elég hálásak leszünk akkor az életnek.

A már megváltott bérletek természetesen érvényesek az új dátumra is. Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tarthatjuk meg a fesztivált, mindenki kárpótlásáról gondoskodunk. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésünkre álló információt itt találtok: kolorado.hu/augusztus

Kérünk titeket, hogy a következő hetekben-hónapokban fokozottan vigyázzatok magatokra és egymásra, viselkedjetek felelősen, és tartsátok be a hatóságok utasításait. Ha jól csináljuk, találkozunk augusztusban!  

Kolorádó Fesztivál 2020 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük