Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Avarból kisarjadó élmények – őszfelező programok a hétre

2019.10.14.

author:

Avarból kisarjadó élmények – őszfelező programok a hétre

Mi tagadás, így ősz derekán már olykor mindenkit elkap  a punnyadás, amivel nincs is baj, de ha már úgy éreznétek, hogy elférne egy kis élet-pezsdítés az október félidejében, akkor nézelődjetek egyet  a heti ajánlónkban! 

10.15: PaytechShow, Kongresszusi Központ

Ha kicsit beletúrnál a digitális fizetés világába, és kíváncsi vagy, mit villant majd a tech-világ eme igen jelentős szelete 2020 és 2025 között, akkor az október 15-i PaytechShow-n feltétlen ott  a helyed!

Paytech Show 2019  jegyek >>>


10.15: Pasosh, Dürer Kert

Emo-punk egyenesen Moszkvából, avagy október 15-én Budapesten, a Dürer Kertben is fellép az orosz zenei szcéna egyik legizgalmasabb csapata, a Pasosh!

Pasosh @ Dürer Kert jegyek >>>


10.17: Thomas Leeb, Füvészkert

A Nemzetközi Gitárest a Füvészkertben sorozat égisze alatt ismét egy szenzációs zenész, a perkusszív akusztikus gitározás egyik legismertebb alakja, az osztrák születésű Thomas Leeb látogat el október 17-én az ELTE Füvészkertbe.

Thomas Leeb @ Füvészkert jegyek >>>


10.17: ersch, ELLÁTÓház

Az AWS frontembere, Siklósi Örs már jó ideje viszi hangulatos, ersch nevű szólóprojektjét is és most eljött az idő, hogy ismét koncertteret kapjon a zenész ezen oldala is. Tehát október 18-án készüljünk egy kis zenei lélekápolásra az ELLÁTÓházban.

ersch @ ELLÁTÓház jegyek >>>


10:18: BorDay, Art Hotel

Szeged egyik leghangulatosabb borkóstolója október 18-án már 4. alkalommal élteti e nemes nedüt, és hozza össze a profi vagy épp amatőr rajongóit egy fesztelen sétáló kóstoló égisze alatt.

4. BorDay jegyek >>>


10.19: Ritmo, Dürer Kert

Az ősz tarka világához passzos goa/progresszív trance élményt kapunk október 19-én éjjel a Dürer Kertben, ahol a vezérfonalat többek között az izraeli Ritmo és a mexikói Pollyfonika tekeri majd le a stílus orsójáról.

Ritmo @ Dürer Kert jegyek >>>


10.19: Barabás Lőrinc, Várkert Bazár

Barabás Lőrinc az utóbbi időben komolyzenei kompozíción dolgozott, melyet október 19-én a Várkert Bazárban, a CAFe Budapest  szervezésében mutat majd be a közönségnek. A koncert első felében a zenész a legújabb szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.

Barabás Lőrinc @ Várkert Bazár jegyek >>>


10.19: Ed Prosek, titkos helyszín

Izgalmas koncertek, titkos helyszínen, közvetlen hangulatban – ez, amiben a Garden Wonder csapata utazik és ez, amiben október 19-én ismét megmártózhatunk! Ezúttal a kaliforniai születésű Ed Prosek  folk-pop világa tárul majd ki, aki mellé iamyank és Lavalu sorakozik fel, egy egyelőre még titkos helyszínen!

Garden Wonder pres. Ed Prosek jegyek >>>


10.19: Kecskeméti Retro Fesztivál, Messzi István Sportcsarnok

Október 19-én már negyedik alkalommal száll fel a retro-járatra Kecskemét, és kerekít ki egy maratoni stílus-életetést! A fő hangadó ezúttal a  2Unlimited lesz, akik mellé olyan előadók érkeznek még a Messzi István Sportcsarnokba, mint a Kozmix, az Ámokfutók, az UFO vagy DJ Náksi.

Kecskeméti Retro Fesztivál 2019 jegyek >>>

 

Fotó: Barabás Lőrinc


További októberi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük