Fesztivál ajánló

Balaton Sound 2019: hip hop ritmusok Zamárdi fövenyén

2019.06.13.

author:

Balaton Sound 2019: hip hop ritmusok Zamárdi fövenyén

Évek óta erősít a hip hop és a rokon stílusok frontján a Balaton Sound, ennek eredménye idén pedig már egy igen markáns szeletet kihasító ritmus-adag a július 3. és július 7. közötti etap felhozatalában!

Kapásból szinte minden napra jut egy nagyszínpados világsztár a tágan vett szcéna fő csapásvonalából, amelyet július 3-án a kolumbiai reggaetown nagyágyú J Balvin, július 4-én az amerikai mainstream hip hop egyik legaktuálisabb neve, Futurejúlius 6-án a dancehall jamaikai királya Sean Paul és végül július 7-án pedig szintén egy amerikai ritmus-sztár G-Eazy képvisel majd!

Természetesen a listának koránt sincs vége a fő helyszínnél, hiszen akad még szemezgetnivaló az Arénában is, ahová a stílus nemzetközi mezőnyének szépreményű újoncai futnak be! Mindjárt 3-án kapunk egy dupla észak-amerikai dózist: Ski Mask the Slump God USA-ból, Killy pedig Kanadából hoz majd friss rímeket a Dreher Arénába. Július 5-én ismét az említett kontinensről fut be Buddy, klasszikus R&B-vel fűszerezett ritmusokkal, majd utána az egyre nagyobb hírnevet magáénak tudható Denzel Curry mozgatja át az Arénát.

Az amerikai duplázás marad a szombati nap mottója is a Dreher Arénában, ahol ezen az estén a legfrissebb hip hop ízeket villantja majd MadeinTYO, a stafétát pedig az üstökösként a mumble rap élvonalába landoló Desiigner veszi át. A zárónapon brit oldalról mutatja be az újvonalas ritmizálást Yxng Bane, aki mellé ezúttal két hazai csapat a Punnyan Massif  és a Halott Pénz szegődik majd!

Balaton Sound 2019 jegyek>>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük