Jegyelővétel Koncertajánló

Billy Idol, alt-J, My Chemical Romance, … – Kerekedik a 2022-es Park-szezon!

2021.12.21.

author:

Billy Idol, alt-J, My Chemical Romance, … – Kerekedik a 2022-es Park-szezon!

Nagyon komolyan szorgoskodik már a 2022-es szezonon a Budapest Park, ennek pedig már egyértelmű jeleit is látjuk. Tisztes dózisnyi, tervezett külföldi érkező és már nyilvánosan is megvillantott hazai buli sorakozik a klub lajstromán, mi pedig nem bírtuk ki, össze is szedtük őket így az év végén.

Ha minden jól megy, a 11. szezonra végre ideérnek olyan 2020 óta várt előadók, mint a 5 Seconds Of Summer április 30-án, rá kereken egy hónapra a Pink Floyd dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets május 30-án, a Black Veil Brides június 2-án, a Billy Talent június 4-én, Thomas Anders június 18-án, a Deftones június 24-én, Tash Sultana augusztus 28-án vagy a Pixies augusztus 30-án.

Bár már csak a pótlásokból is egy elég bika évad szaladna össze, ezt már most meg sikerült fejelni pár további komoly nemzetközi előadóval. Ilyen például a 2019-végén újjáalakult My Chemical Romance, akik június 7-én érnek majd ide, a gyakorlatilag már kötelező Scooter check-in június 11-én, vagy az élőben mindig óriásit domborító Rise Against koncertje június 14-én.

Június 28-án itt hozza majd tető…, azaz szabad ég alá első önálló hazai koncertjét az az fesztiválokon már nem egyszer csillagos ötösre teljesítő alt-J, másnap pedig visszatér és szinte biztosan ismét teltházat kerekít majd Billy Idol. A rocklegenda mellé poplegenda is jár: július 6-án, nyolc év után ismét élőben zenél a Parknak a Pet Shop Boys, és azt se hagyjuk ki, hogy Gary Clark Jr.-nak hála a mainstream blues rock is kap egy dedikált estét július 12-én.

Természetesen a teljes placcot nosztalgiajáratra ültető retro esték is már letették névjegyüket 2022-bre. Május 21-én jön a Total Dance Festival Cabrio többek között a Mr. President, Ice MC, a Rednex, és Basshunter színpadfoglalásával, július 9-én egy újabb I Love 2000’s party kerekedik ki a Groove Coverage, DJ Antoine, és a Royal Gigolos főszereplésével, és még szeptember 17-re is jut egy 80’s Disco buli!

Bár még rengeteg szabad hely akad, derekasan töltődik a hazai front is. A gyakorlatilag már fél évre kinyúló Budapest Park idény tavaszi szakaszának biztos magyar érkezői között van a Dzsúdló, a búcsúzó Kistehén, a Lazarvs és a Follow The Flow sőt, már a következő Fővárosi Rapcirkusz is meglelte helyét a klub 2022-es naptárában. Már tárazta önálló nyári koncertjét Majka & CurtisAzahriah, a Carson Coma, a Wellhello, a TNT, az dupla jubileumot tartó Kalapács József, az Aurevoir. és egy szezonzáró Quimby is felbukkant a 11. évad végére.

Budapest Park jegyek >>> 


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük