Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Bondoró Kalendárium: adventi készülődés és az első 2022-es fellépők

2021.11.24.

author:

Bondoró Kalendárium: adventi készülődés és az első 2022-es fellépők

Rohamléptekben közelednek az Ünnepek, mindjárt itt van az Advent. Idén a Bondoró Stáb is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Így arra gondoltunk, hogy az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnénk megajándékozni a közönségünket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyük számukra a mostani ünnepvárást!

A Kalendárium 24 ablaka 24 meglepetést rejt. Az adventi ablakok a hagyományokhoz híven december 1 és 24. között nyílnak ki, egyesével. A meglepetések között rejtőzik tárgyi ajándék, de felejthetetlen élmények, kuponok, kedvezmények és a Bondorót alapító Viprodukció Fesztiváliroda által szervezett más események belépői is gazdára várnak! Ezzel a meglepetés csomaggal szeretne a Bondoró csapata örömet csempészni a karácsonyfa alá!

Ezzel egyidejűleg, grátisz meglepetésként az első fellépőinket is felfedtük. Örömmel jelentjük, hogy a 2022-es Bondoró Utcaszínház Fesztiválon ott lesznek: YUO, Évkerék Társulat: Kacor Király, Németh Juci & G. Szabó Hunor duója, Nizsai Dániel (Illaberek Bábszínház): Pulcinella éneke, Danny Bain: Jack a megmentő, Langaléta Garabonciások: Langaléta Lovagok, Kámfor Bábszínház: A sárkány és az ördög, Majoros Ági Bábszínház: Százszorszép Bóbiska, Mágustones Masír Banda, Tűzmadarak Cirkuszcsoport: Zsonglőr workshop, Szarka Fedor Guido: Mimuido, Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo, Életre Keltett Bondoró Figurák

Kalendárium + Bondoró 2022 bérlet vásárlás >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük